Marea de pasiones: megvannak a főszereplők

Az utóbbi időben nagy szóbeszéd járta körül Giselle González készülő melodrámáját, mely Marea de pasiones címmel készül, mi pedig összegyűjtöttük nektek a legfrissebb információkat.


Hetekkel korábban felfedték, és mi is írtunk róla, hogy 2024-ben Giselle González, az Imperio de mentiras és a Caer en tentación producere visszatér a mexikói Las Estrellas főműsoridejébe, méghozzá egy új telenovellával, mely Marea de pasiones címen készül. Akkor még Claudia Álvarez és Ariadne Díaz voltak az esélyesek a főszerepre, azóta azonban kiderült kik lesznek a főszereplők, a Noveleando telenovellákkal foglalkozó hírportál ugyanis többek között ezt is felfedte.

De először is, kiderült, hogy egy eredeti történetről van szó, ezzel már két eredeti történetet feldolgozó novella is érkezik jövőre Mexikóba. A telenovella főszereplőit Oka Giner (Háborgó szívek) és Matías Novoa (Szerelmek Cabóban) keltik majd életre, amit szintén a Noveleando fedett fel, ám a produkció még nem erősítette meg. Oka ezzel második főszerepét zsebeli be, ráadásul nem is akárhol, a főműsoridőben, és nem is akármilyen produkcióban, Matías pedig egy újabb főszerep írhat fel a már bővülő listájára.


A korábbi hírekkel ellentétben, amikor még Osvaldo de León volt a legesélyesebb, a történet főgonoszát végül Alejandro de la Madrid (A sors keze) kelti életre, emellett felfedték azt is, hogy a kolumbiai Margarita Muñoz Parra (A del Monte örökösök) is csatlakozik a szereposztáshoz, mégpedig a történet egyik fő szerelmi háromszögét zárja majd be. A melodráma szereposztását Luz María Jerez, Blanca Guerra és Alejandro Camacho is erősítik.

A történetről egyelőre még nincs információnk, viszont azt már tudni, hogy a jelenleg képernyőn lévő El maleficio-t fogja váltani a készülő novella, így 2024 első harmadában képernyőre is kerül. A forgatásokat pedig a tervek szerint már november végén megkezdik, így hamarosan újabb információk is kiderülnek majd.

Mit gondoltok a főszereplő-párosról? Kinek keltette fel az érdeklődését a produkció?


Megjegyzések

  1. Ezt a Matiast én nem csípem. Ő és Jose Ron, akik tele vannak tetoválással, hiába sminkelik őket, nekem unszimpatikusak maradnak.

    VálaszTörlés
  2. Oka Giner nagyon ugyes, jart neki ez a szerep. Matias szamomra egy robot. Margaritara kivancsi vagyok. Alexet kedvelem.

    Idosebb garda: eros nagyon.
    Eredeti: wow.
    Nagyon varom mar a kedvenc producerem.

    VálaszTörlés
  3. Az „El Malefcio” hatodik fejezetében 2,3 millió nézőt regisztrál, ami a Las Estrellas legkevésbé nézett szappanoperája, és az év egyik legalacsonyabb nézettsége lett.

    VálaszTörlés
  4. Matiast most nagyon felkapták, bár nem tűnik nagyon karizmatikusnak ,de legyen szerencséje. Oka szerintem is jó színésznő.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése