Marea de pasiones: Giselle González visszatér

A TelevisaUnivision-nál javában dolgoznak már a 2024-es évet elkezdő telenovellákpn, mint a Vivir de amor, a Tu vida es mi vida vagy az El amor no tiene receta; most pedig újabb projektről hullt le a lepel.


Még el sem startolt Mexikóban az előbb említett El maleficio, a TelevisaUnivision máris a következő projekten dolgozik, mely José Alberto Castro novelláját váltja majd 2024-ben. A Noveleando fedte fel hétvégén, hogy a következő főműsoridős projektet Giselle González, a Caer en tentación és az Imperio de mentiras producere készíti el, aki ezzel a projekttel tér vissza két év pihenő után, miután legutóbbi novellája, a Mujer de nadie megbukott ebben a sávban.

A producerasszony 2024-ben ismét visszatér a mexikói Las Estrellas főműsoridejébe, új projektje Marea de pasiones munkacímen készül, melynek jelentése Szenvedélyek hulláma. A legfrissebb hírek szerint már meg is vannak a színészek, akik a történet főszereplőit keltenék életre, ám a produkció még nem erősített meg semmit. A Noveleando és a Confesiones értesülései szerint a telenovella főszereplőit Ariadne Díaz és Matías Novoa keltik életre.


Ariadne tavaly a Vencer la ausencia főhősnőjét alakította, idén streaming-en láthatta őt a közönség a Más allá de ti-ben 2024-ben pedig újabb főszereppel térne vissza, méghozzá a főműsoridőbe; Matías pedig újabb főszerepet írhat fel karrierjének listájára a La herencia, un legado de amor, a Cabo (Szerelmek Cabóban) és a Vencer la culpa után. Habár egyelőre még nem erősítették meg a hírt, hetekkel korábban még Claudia Álvarez neve is felmerült a főszerepre.

A Con permiso programban pedig azt is felfedték, hogy Blanca Guerra is részese lesz a szereposztásnak, a novella forgatásait pedig november végén kezdenék meg Nayarit-ban, Mexikóban. Végül pedig, a Noveleando felfedte, hogy miután jelenleg a Minas de pasión főhősét kelti életre, Osvaldo de León is részese lesz az új telenovella szereposztásának, ám ezúttal átáll a másik oldalra, ugyanis a történet főgonosza lesz.

Mit szóltok a hírhez? Mit gondotok az eddig alakuló szereposztásról?


Megjegyzések

  1. A Televisa egy borzasztó! Mindig ugyanazok a főhősök vagy mindegyikben feltünnek évente 2x! Matias Novoa, Gabriel Soto, David Zepada, Susanna Gonzalez, Marlene Favela, Daniel Elbittar, Sebastian Rulli, Cesar Evora és sokan mások… unalmasok mindegyikben szinte ezeket látni. Legalább 1-2 év pihenő kellene minden sorozat után.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Danielnek most lesz az első főszerepe szóval őt erről a listáról hagyjuk ki. Cesar szerepe semmit mondó volt, volt egy brutál jó főgonosza meg egy még brutálisabban jó co protája szóval kellett már neki főszerep is

      Törlés
  2. Danielt nem hagyom ki La Herencia, El amor invencible, most az új. Fontos karakter volt mindben, pihenjen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ezek nem főszerepek. Akiket mellé írtál azok mind FŐSZEREPLŐK!!!!! Azt hogy Soto pihenjen az teljesen érthető de Daniel had kapjon már lehetőséget a főszerepre

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Nem kell bocsánatot kérned mert megírtad a véleményed :D jól elvitatkoztunk rajta szerintem és abban valóban igazad van hogy már Matias is kezd a túl sok kategóriába esni

      Törlés

Megjegyzés küldése