Hírek 2023.08.28.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!




El maleficio: David Zepeda nem lesz részese

Bár a hírek szerint úgy volt, hogy David Zepeda részese lesz az El maleficio új verziójának, melyet Fernando Colunga és Marlene Favela főszereplésével készít a TelevisaUnivision számára José Alberto Castro produkciója, ez végül nem lesz így. "Nem maradtam a telenovellában, nem tudtunk megegyezni" - jelentette ki a mexikói színész a közelmúltban a sajtó munkatársainak. "Kicsit nehéz volt több tényező miatt is. Biztosan elképesztő lesz, mint minden, amit José Alberto Castro úr csinál" - tette hozzá Eden Dorantes mexikói riporternek adott nyilatkozatában a mexikói színész, aki a közelmúltban Dulce Maríával szerepelt a Pienso en ti-ben. Az El maleficio már hetek óta forog Mexikóban, ahol novemberben kerül a Las Estrellas képernyőire.




Vuelve a mí: Carlos Mata újra forgat

Carlos Mata, aki olyan sikersorozatok főhőse volt, mint a Cristal és a La dama de Rosa visszatér a telenovellához, ám ezúttal a Telemundo-nál; a venezuelai színész a társaság újdonságában, a Vuelve a mí-ben vesz részt egy epizódszerep erejéig, melynek főszereplőit William Levy és Samadhi Zendejas keltik életre. Az Enamorada (A szerelmesek), az Amantes de luna llena (Csábítás), a Guerra de mujeres (Nők háborúja) és a La viuda joven (A fekete özvegy) színésze ezzel négy év után tér vissza, ugyanis legutóbb a hazánkban is vetített 2019-es Soltero con hijas (Derült égből apa) szereposztásában láthatta a közönség.




Minas de pasión: Sylvia Sáenz a TelevisaUnivision-nál debütált

Miután pár éve a Yo soy Betty la fea (Betty, a csúnya lány) modern feldolgozásában, a Betty en Nueva York-ban életre keltette Patricia Fernándezt, Sylvia Sáenz újabb mérföldkőhöz ért karrierjében, ugyanis múlt hét hétfőn debütált a mexikói Las Estrellas műsorán a Minas de pasión-ban, melynek antagonistáját kelti életre. "Sara igazság szerint egy nagyon szép karakter, mert ő nem az a tipikus antagonista. Nem olyan antagonista, aki a legfőbb gonosz, ő egy eléggé összetett nő, akinek megvannak a jó és rossz pillanatai, de én úgy mondanám, hogy inkább a világosságban van, mint a sötétségben, ami a főgonoszokban van ebben a történetben." - mesélte karakteréről a novellában a mexikói színésznő.




Minas de pasión: Karyme Lozano boldog új szerepével

Ha már a Minas de pasión-ról van szó... Miután több évet távol volt a telenovelláktól, a Mi secreto-ban tavaly visszatérő Karyme Lozano újabb melodrámával tért vissza a mexikói képernyőkre. Nem másról van szó, mint a Livia Brito és Osvaldo de León főszereplésével készült Minas de pasión-ról, mely egy hete startolt el Mexikóban. "A 30. részben lépek be [a történetbe]. Amikor feltűnök a 30. részben, nem fognak felismerni, ez olyasvalami, amit engedtek kipróbálni, engedték, hogy kalandként csináljam, hogy megfeszítsem a színészi izmaimat, emellett sokat adott nekem és sokat tanultam is belőle. Aztán a második szakaszban mindennel visszatér, hogy megküzdjön a főgonoszokkal. A három muskétás, Rodrigo Brand, Livia Brito és én az igazságért térünk vissza, én pedig az életem szerelméért fogok harcolni, aki a fiam." - nyilatkozta nemrég a mexikói színésznő a sajtónak.




Golpe de suerte: ismét Nicandro-val tér vissza

Miután életet adott Adrián Cantú-nak, a Mi fortuna es amarte-ben, Sergio Sendel ismét gonoszkodni fog a producer, Nicandro Díaz legújabb produkciójában, mely a Golpe de suerte munkacímen készül Mayrín Villanueva és Eduardo Yañez főszereplésével. A színész, aki már korábban is dolgozott a producerrel a hazánkban is vetített Destilando amor-ban (Szerelempárlat), Maya Mishalska-val szerepel az alábbi forgatási képen, melyet a közösségi oldalakon osztottak meg. A színésznő viszont hosszabb idő után tér vissza a telenovellákhoz és szintén gonoszkodni fog Constanza bőrében; október 16-tól pedig láthatja is őket a mexikói közönség a Las Estrellas műsorán.




Gabriel Soto szünetet tart karrierjében

Miután befejezi a Vencer la culpa forgatásait, az utóbbi időben sokat képernyőn lévő Gabriel Soto kis szünetet tart karrierjében egészségügyi problémák miatt. "Nem vonulok vissza a telenovelláktól, régóta építek egy fontos karriert ebben a műfajban, és köszönöm mindazoknak, akik itt tartottak engem az elmúlt 25 évben, de fogok egy kis szünetet tartani, mert van egy kis megoldandó egészségügyi kérdésem." - nyilatkozta a mexikói színész nemrég a Televisa Espectáculos kamerái előtt. "Két nyaki sérvem van, el kell láttatnom magam, nem súlyos, nem vagyok rosszul, de végső soron ezek a dolgok megtörténnek az évek múlásával." - tette hozzá a színész, aki jelenleg a Vencer-antológia ötödik sorozatának főgonoszát alakítja.




Diana Salazar: elcsattant a csapó

Angelique Boyer és Sebastián Rulli megkezdték újabb közös projektjük forgatását Mexikóban. Nem másról van szó, mint az El extraño retorno de Diana Salazar feldolgozásáról, melyet Carlos Bardasano készít a ViX+-ra, a TelevisaUnivision streaming platformjára. A forgatásokat nemrég kezdték meg hivatalosan is, most pedig Angelique Boyer is megosztotta ezt az örömteli pillanatot közösségi oldalán. "Nagyon boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy már megkezdtük a forgatásokat egy nagyszerű szereposztással. Sok odaadással, szenvedéllyel és szeretettel dolgozunk. Meg akarjuk lepni Önöket ennek az emblematikus történetnek az új verziójával." - osztotta meg közösségi oldalán a Teresa (Teresa) és a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) főhősnője.





Tu vida es mi vida: Susana González újabb főszerepe

Miután nemrég nagy sikerrel főszerepelt a Mi camino es amarte-ban, Susana González ismét visszatér a TelevisaUnivision stúdióiba, mégpedig egy újabb főszereppel érkezik, melyet maga a színésznő jelentett be egy nemrég adott interjúban. Azóta már kiderült, hogy Angelli Nesma újdonságáról van szó, a chilei Amar a morir feldolgozásáról, ahogyan azt már megírtuk nektek. Most azonban a mexikói színésznő is megerősítette ezt a hírt, és bejelentette új projektjét. "Egy gyönyörű karakterről van szó, aki miatt rendkívül lelkes vagyok." - vallotta be a Televisa Espectáculos kamerái előtt a Pasión y poder (Szeretned kell!) főhősnője. Egyelőre úgy állnak a dolgok, hogy történetbeli párját Juan Soler alakítja majd, reméljük, hogy hamarosan újabb hírekkel szolgálhatunk a készülő melodrámáról.




Dramáticas: megérkezett a trailer

Venezuela visszatérése már tény a telenovellákhoz, a dél-amerikai országban ismét bekapcsolták a fényeket a Venevision forgatási stúdióiban, hogy leforgassák a Dramáticas-t, mely egy 12 részes miniszéria, mely a telenovellák világában játszódik. Főszereplőit Scarlet Ortiz és Luis Gerónimo Abreu keltik életre, a főgonosz Roxana Díaz lesz, a szereposztást pedig olyan nagyszerű színészek erősítik, mint Lupita Ferrer, Tania Sarabia, Elba Escobar, Mimí Lazo, Amanda Gutiérrez, Hilda Abrahamz, Dora Mazzone, María Antonieta Duque, Fernando Villate, Aroldo Betancourt, Víctor Drija, Isabella Pérez, Rosmeri Marval, Arán de las Casas és Jorge Palacios. A napokban kiadták a hivatalos trailert is a sorozathoz, melyet az alábbi videóban nézhettek meg. A sorozat október 16-án startol a Venevision műsorán, majd később streaming platformokon is elérhető lesz.




Megjegyzések