El extraño retorno de Diana Salazar: elcsattant a csapó

Angelique Boyer és Sebastián Rulli készen állnak, hogy életre keltsék az El extraño retorno de Diana Salazar főszereplőit, mely a 80-as években a sikerhez repítette Lucía Méndezt.


Az 1988-ban készült sikersorozat, az El extraño retorno de Diana Salazar, melynek főhősnőjét Lucía Méndez keltette életre, visszatér, méghozzá egy új adaptáció keretein belül, melyet Carlos Bardasano produkciója készít. A történet főszereplőit ezúttal sokak kedvenc telenovellás párosa, Angelique Boyer és Sebastián Rulli keltik életre, ahogyan azt a TelevisaUnivision upfrontján is bejelentették. A feldolgozás, melyben ötödik alkalommal kelti életre a páros együtt a főszereplőket, azonban nem a televízióba készül, és nem a Las Estrellas-on fogják bemutatni, hanem a mexikói tévétársaság streaming csatornáján, a ViX+-on, ahogyan azt korábban tették a La mujer del diablo-val vagy a nemrég bemutatott Senda prohibida-val.

Paola Toyos, Arap Bethke, Ruben Sanz, Eduardo Victoria, Ivan Tamayo, Axel Alcántara, Cassandra Sánchez-Navarro, Sergio Mur, Erik Chapa, Mónica Dionne és Sergio Reynoso is erősítik a novella szereposztását, melynek forgatásait már meg is kezdték Mexikóban.

Carlos Bardasano, Angelique Boyer és Sebastián Rulli, a sorozat producere és főszereplői

A ViX+ tegnap hivatalosan is bejelentette a forgatások megkezdését, emellett már a csapó is elcsattant ebben a történetben, mely az ikerlelkek témáját dolgozza ebben az ikonikus történetben, ahol ezek az erős szerelmek és kapcsolatok túlmutatnak az idő határain, és továbbélnek életen és halálon túl. "Egy olyan esemény előtt állunk, mely minden 400. évben történik meg; legutóbb Zacatecas-ban történt meg 1640-ben. Most visszatér 2023-ban, összegyűjtve a legjobb spanyol nyelvű szereposztást, a legjobb produkcióban és a legjobb mai platformon. Négy évszázaddal később az El extraño retorno de Diana Salazar előtt állunk." - nyilatkozta Patricio Wills, a W Studios elnöke.

Elcsattant a csapó is, megkezdődött a forgatás

A telenovella a Leonor (Angelique Boyer) és Eduardo (Sebastián Rulli) közt kialakuló tiltott szerelem történetét meséli el a 17. században, mely szoros kapcsolatban van az idővel, és mely tragikus fordulatot vesz Lucas de Treviño gróf érkezésével. Ez egy út egy ismeretlen és természetfeletti világba, melynek középpontjában a szerelem áll, ereje pedig újra és újra próbára lesz téve. Egy történet, melyben a kétely és a legromantikusabb és legálombelibb szerelem szembeszállnak egymással évszázadokkal később a jelenben, amikor Diana (Angelique Boyer) és Mario (Sebasitián Rulli) váratlanul ismét találkoznak.

Ki várja már, hogy több részlet derüljön ki a sorozatról? Mi a véleményetek a feldolgozásról?

Megjegyzések