Amar a morir: új információk Angelli Nesma újdonságáról

Angelli Nesma már készíti legújabb telenovelláját, melyről korábban már írtunk nektek. Most pedig újabb részletek derültek ki, többek között a főszereplők kiléte is.


Egy chilei telenovella, az Amar a morir feldolgozását készíti el Angelli Nesma producerasszony, akinek legutóbbi munkáját, az Amor dividido-t (Válaszutak) nemrég láthattuk hazánkban is. A Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Tres veces Ana (Ana három arca) producerasszonyának új sorozata jelenleg a Tu vida es mi vida munkacímen fut, melynek jelentése A te életed az én életem. A készülő telenovellának pedig már főszereplői is vannak, akiket a Noveleando telenovellákkal foglalkozó hírportál fedett fel a napokban.

Susana González és Juan Soler keltik majd életre a történet főszereplő-párosát. Susana, akit a Mi fortuna es amarte és a Mi camino es amarte főszerepeiben láthatott a közönség az utóbbi időben, nemrég nyilatkozta a sajtónak, hogy már van egy ajánlata egy újabb főszerepre; a Noveleando értesülései szerint ez pedig Angelli Nesma novellája, a színésznő pedig karrierje során először fog együtt dolgozni a producerasszonnyal.

Susana González és Juan Soler lesznek a történet főszereplői

Vele ellentétben, történetbeli partnere, Juan Soler, aki nemrég egy epizódszerep erejéig feltűnt az El amor invencible-ben, már dolgozott korábban Nesma-val, mégpedig a 2017-es Me declaro culpable érettebb főhősét keltette életre. Az argentin-mexikói színész így újabb főszerepben lesz látható a TelevisaUnivision-nál a La mexicana y el guero után.

Angelli Nesma írócsapata már egy ideje dolgozik a chilei történet adaptációján, melynek eredetijéről korábban már írtunk nektek. A főszereplők mellett egyelőre azt lehet tudni, hogy a szereposztását Arturo Peniche is erősíti majd. A tervek szerint szeptemberben kezdik meg a forgatásokat, hogy januárban képernyőre kerülhessenek a 18:30-as sávban a Minas de pasión helyén.

Mit gondoltok az új telenovelláról? Mi a véleményetek a főhős-párosról?


Megjegyzések

  1. Hát cseppet ciki szerintem hogy Suzy kb három egyforma novellában szerepel egymás után. Mert hogy ennek a története ahogyan a Mi Camino es Amartéjé is kísérteties hasonlóságokat mutat a Mi Camino es Amartéval aminek szintén ő volt a főszereplője. De ha ő nem akar kicsit változatosabb szerepeket játszani az ő döntése. Juannak viszont örülök, az El Amorban is nagyon jó volt pedig ott nem szerepelt túl sokáig

    VálaszTörlés
  2. Ez az egész Televisa régi jó sorozatok emléke már csak. Minden sorozatban Gabriel Soto, Susanna Gonzalez, Arturo Peniche, Erika Buenfil, David Zepeda stb… Könyökömön jön ki. inkább 100 Telemundós!! Ott legalább változatosabbak a színészek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése