Amar a morir: Angelli Nesma új sorozattal készül

Angelli Nesma idén is elkészít egy telenovellát, a Noveleando pedig a napokban felfedte, melyik történetet adaptálja legújabb novellájához a producerasszony.


Angelli Nesma tavaly tért vissza a telenovellákhoz öt év kihagyás után, az Amor dividido (Válaszutak) című telenovellával, melynek főszereplőit Eva Cedeño és Gabriel Soto alakítják. A producerasszony pedig azért tért vissza, hogy maradjon, így idén is újabb telenovellával örvendezteti meg a rajongókat, mely egy chilei történet feldolgozása lesz. A Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) és a Tres veces Ana (Ana három arca) producerasszonyának új sorozatán már dolgoznak is, jelenleg az írócsapata adaptálja a történetet, melyet Chilében Amar a morir címmel készített el 2019-ben a TVN Felipe Braun és Antonia Zegers főszereplésével. A telenovella címének magyar fordítása Halálig szeretni, a folytatásban pedig megismerkedhettek a chilei eredeti cselekményével.

A 2019-ben készült chilei Amar a morir posztere, rajta a főszereplőkkel

A telenovella egyrészről Pachi (Antonia Zegers) történetét meséli el, akinek van egy étterme Cajón del Maipo-ban, és éppen most árulta el férje, Rafael (Ricardo Fernández), az élete szerelme, akivel két gyermeke van: Rocío (Vivianne Dietz) és Matías (Diego Chávez), utóbbi süketségtől szenved. Másrészről Caco (Felipe Braun) történetét is bemutatja, egy özvegy férfiét, akinek három gyermeke van, és aki a felesége halála után csak a munkájának élt, félreszorítva ezzel a családot, de miután megtudja, hogy súlyos betegségben szenved, mely néhány hónapon belül végez az életével, úgy dönt, hogy ír egy listát, hogy mit szeretne csinálni a halála előtt, melyek közül az első bepótolni az elveszett időt, és megteszi azt, amit mindig is szeretett volna: nyitni egy kis étkezdét. Így ismeri meg Pachi Caco-t, amikor utóbbi Cajón del Maipo-ba érkezik, mellyel elveszi ügyfeleit és veszélybe sodorja a családi üzletét.

Angelli Nesma utóbbi három telenovellája: Tres veces Ana, Me declaro culpable és Amor dividido

Angelli Nesma készülő telenovellájáról egyelőre nem lehet többet tudni, az egyedüli, ami egyelőre biztos, hogy a Perdona nuestros pecados helyére készítik a mexikói Las Estrellas 18:30-as sávjába. Mit gondoltok a történetről? Szívesen megnéznétek egy mexikói verziót belőle?


Megjegyzések

  1. Miért kell egy hasonló sztori megint mint a Mi Fortuna? Ennyire nincs más ötlet?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése