Hírek 2023.07.31.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!



Golpe de suerte: lovag a láthatáron

Gonzalo García Vivanco múlt hét hétfőn kezdte meg a forgatásokat legújabb telenovellájában, mely Nicandro Díaz készülő sorozata, a Golpe de suerte. A mexikói színész a TelevisaUnivision telenovellájának egyik főszereplőjét, Tadeo-t kelti életre, történetbeli párja pedig Eva Cedeño lesz, a Te doy la vida (Tiéd az életem) és az Amor dividido (Válaszutak) főhősnője. Ezt a különleges napot pedig meg is osztotta követőivel a közösségi oldalán, ahol bemutatta karakterét. "Ma kezdem ezt a lenyűgöző karaktert a Golpe de suerte-ben." - írta az alábbi kép mellé a színész, akit hazánkban jelenleg a Corazón guerrero (Háborgó szívek) főhőseként láthatunk.




Mayrín Villanueva és lánya a Televisából

Mayrín Villanueva és lánya, Romina Poza összefutottak a TelevisaUnivision forgatási stúdióiban, és nem hagyhatták ki, hogy ne örökítsék meg a pillanatot. Miközben Mayrín, akit hazánkban a Si nos dejan (Alicia új élete) főszerepében láthattunk, jelenleg Nicandro Díaz újdonsága, a Golpe de suerte főhősnőjét kelti életre, addig lánya, Romina a Vencer-antológia ötödik novellájában, a Vencer la culpa-ban alakítja Yaneli-t, aki egyike a négy főhősnőnek. Anya és lánya kihasználták ezt a pillanatot, hogy a forgatási nap befejeztével készítsenek egy közös képet, melyet rajongóikkal is megosztottak a közösségi oldalaikon. "Befejeződött a mai nap Lupita és Yaneli számára." - írta Romina az alábbi kép mellé.




Vuelve a mí: vigyázni kell Ferdinando Valencia-val

Ferdinando Valencia lesz a Telemundo jelenleg is készülő telenovellája, a Vuelve a mí antagonistája, melyet május óta forgatnak a Telemundo Center-ben Miami-ban William Levy-vel és Samadhi Zendejas-szal mint a történet főszereplői. A La fuerza del destino (A végzet hatalma) és a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) antagonistája ebben a történetben is gonoszkodni fog; karaktere Braulio Zepeda lesz, akit be is mutatott az alábbi képpel, melyen már látszik, hogy többeknek vigyázniuk kell majd vele. A mexikói színész számára a telenovella, melynek szereposztását többek között Kimberly Dos Ramos, Ximena Herrera, Laura Flores, Diego Klein és Fernando Ciangherotti is erősítik, debütálását jelenti a Telemundo képernyőjén, ahol ez lesz az első telenovella, melyben szerepelni fog.




Minas de pasión: Karyme Lozano új karaktere bőrében

Karyme Lozano ismét visszatért a TelevisaUnivision forgatási stúdióiba, ezúttal azért, hogy életre keltse Aleida karakterét a Minas de pasión-ban, melyet Pedro Ortiz de Pinedo készít a La patrona (Az örökség) feldolgozásaként. A mexikói színésznő, aki tavaly tért vissza a melodrámákhoz a Mi secreto-val, a 2013-as verzióban a Constanza Goldstein-nek megfelelő karaktert kelti életre ebben az új feldolgozásban, melynek főszereplői Livia Brito és Osvaldo de León. A színésznő meg is osztott egy képet karaktere bőrében. "A ruházat melyik része nem illik Aleida karakteréhez?" - kérdezte követőitől közösségi oldalán, akik augusztus 21-től láthatják őt a melodrámában, melyet már elkezdtek promózni Mexikóban.




Silvia Navarro és Jorge Salinas újra együtt

A napokban jelentette be a Confesiones telenovellákkal foglalkozó oldal, hogy Silvia Navarro és Jorge Salinas keltik életre a ViX+ legújabb szériájának főszereplőit, mellyel a színészek így ismét egy párost fognak alakítani, miután 2014-ben a Mi corazón es tuyo (Szerelem ajándékba) főszereplőit keltették életre. A sorozatot Carlos Moreno Laguillo producer, az Amor bravío (A szív parancsa) és az A que no me dejas (Ne hagyj el!) producere készíti, akinek ez lesz az első projektje a TelevisaUnivision streaming szolgáltatójára. A sorozatról egyelőre csak annyi információt tudnak, hogy egy eredeti történetről van szó, melyet a producer már bejáratott írói, Martha Carrillo és Cristina García írtak, illetve, hogy a színészek már az előkészületeken dolgoznak és a forgatókönyveket tanulmányozzák.




Megjegyzések