Minas de pasión: első promók és poszter

Megkezdődött a visszaszámlálás, ugyanis már csak kevesebb, mint egy hónap van hátra ahhoz, hogy elstartoljon Mexikóban a TelevisaUnivision egyik újdonsága, a Minas de pasión.


Hamarosan megérkezik a mexikói Las Estrellas képernyőjére Pedro Ortiz de Pinedo legújabb telenovellája, a Minas de pasión, melynek főszereplőit Livia Brito és Osvaldo de León keltik életre. A telenovella-rajongók körében már most nagy érdeklődés veszi körül a telenovellát, hiszen a Telemundo egyik legnépszerűbb és sikeresebb telenovellája, a 2013-ban készült La patrona (Az örökség) feldolgozásáról van szó, melynek főszereplőit Aracely Arámbula, Jorge Luis Pila és Christian Bach alakították. Ez a feladat most Livia Brito, Osvaldo de León és Anette Michel kezében van, akiket már meg is nézhetünk akció közben, ugyanis tegnap már megosztották az első két promót a melodrámához. Az alábbi videók segítségével ti is belekukkanthattok a promókba, melyek készült magyar felirat is.



Alejandro Camacho, César Evora, Cynthia Klitbo, Rodrigo Murray, Alma Cero, Carlos Gatica, Omar Germenos, Karyme Lozano, Rodrigo Brand, Mayra Rojas, Moisés Peñaloza, Lizy Martínez, Adolfo de la Fuente, Michelle Orozco, Arianna Valh, Lukas Urkijo, Valeria Burgos, Edward Castillo, Andrés Ruanova, Arturo Posada és Priscila Solorio is erősítik a szereposztás, akiket augusztus 21-től láthat majd a mexikói közönség, ahogyan az az alábbi hivatalos poszteren is olvasható, melyet szintén a hétvégén tettek nyilvánossá.

A telenovella hivatalos posztere

A Minas de pasión augusztus 21-én veszi kezdetét a Las Estrellas műsorán, ahol a 18:30-as sávot veszi birtokba, melyben a Perdona nuestros pecados futott legutóbb. Mit gondoltok az első promókról? Mi a véleményetek a poszterről?


Megjegyzések

  1. Engemet maga a sztori már megfogott anno 2013-ban. Kiváncsian várom.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nincs nagyon szükség erre a verzióra. A La Patrona 10 éve nagyot szólt, úgyhogy ezért is érzem feleslegesnek. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy Livia Brito is megjelenik majd szőkén, mint Aracely? Mert ha a hajszíne nem változik, nem tudom, hogy lesz felismerhetetlen 😃

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Veronica Dantes nem volt “felismerhetetlen”, már a fogadáson amit adott a városba érkezésének estélyén is sokan Gabriela Suarezzel azonosították. Inkább szerintem az a kérdés Livia színészi eszköztára van-e annyira széles, hogy ezt megoldja.

      Törlés
  3. Én szereettem a La Patronát Aracely Arambulával. Maga a történet jó. Sok mindent ki lehet hozni belőle. Az eddig látottak alapján jónak ígérkezik. Mindenképp belenézek majd. Arra leszek leginkább kíváncsi, hogy Livia Brito milyen lesz majd bosszúálló dámaként. Milyen lesz az új külseje, és mi lesz majd az álneve.

    VálaszTörlés
  4. Sok ilyen bosszúállós sztori volt már, tök mindegy minek a konkrét remake-je, az összes ilyen sztori totál sablonos, a motiváció és a körítés szokott eltérő lenni.

    Speciel a La Patronat anno végignéztem, ami tetszett:
    1, Aracelyt alapvetően kedvelem, jó volt egy sikersorozat főszerepében látni és bosszúálló dámaként hiteles volt
    2, viszonylag rövid volt maga a sorozat

    Ami nem:
    1, szegény bányásznőként nem igazán jött át Arambula, végig azt vártam mikor érkezik el a bosszuallos etap
    2, Arat leszámítva a szereposztás eléggé ZS-kategóriás volt és Jorge Luis Pilaval abszolút nem volt köztük kémia, de még Christian Bachtól (nyugodjék békében) is találhattak volna egy karizmatikusabb főgonoszt (mondjuk az azóta szinten elhunyt Rebecca Jonest, vagy Lucia Mendezt), mert anno az az érzésem volt, hogy az egészet Aracely Arambula vitte el a hatan, a többiek meg az elviselhető kategóriát suroltak

    A remakeről:

    1, Nekem Livia jobban mutat szegény bányászként, mint Arambula, tőle igazából a bosszuallos etap lesz érdekes meg tudja-e jól oldani
    2, Osvaldo de Leonnal is sokkal szebben mutatnak, mint Arambula és Pila
    3, Anette Michelt nem ismerem, de úgy néz ki neki is jobban all az Úrnő-szerep, mint Bachnak
    4, Bar a szereposztás nagy része nekem ebben a verzióban is ismeretlen, de a főbb karakterekre legalább jónevű, látszólag passzoló színészeket sikerült megszerezni

    Összességében nekem eddig a szereposztás alapján ez a verzio szimpatikusabb, kiváncsi leszek mi sül ki ebből. Illetve mennyire lesz “durva”, mert a 2013-as verzióban viszonylag sok Korhatáros jelenet volt.

    VálaszTörlés
  5. Azt nem bánnám,ha az új változatban kevesebb halott lenne; illetve egyes szálakon (pl.a főhősnő apjának halála és annak előzményei vagy a főhősnő szenvedései az elmegyógyintézetben), illetve Antonia Guerrán kicsit finomítanának. Livia első benyomásra jó választásnak tűnik. Leginkább a bosszúálló etapban leszek rá kíváncsi.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése