Nadie como tú: Oaxaca-ban folytatódik a forgatás

Megkezdődtek Nacho Sada legújabb telenovellájának forgatásai a mesés magueyal földeken, ahol a történet nagy része játszódni fog, melynek főszereplőit Karla Esquivel és Brandon Peniche alakítják.


Hétfő egy különleges nap volt Nacho Sada produkciójánál, ugyanis megkezdték a helyszíni forgatásokat legújabb telenovellájánál, mely a Nadie como tú munkacímen fut. A stáb és a színészek az Oaxaca államban található magueyal földeken kezdte meg a felvételek rögzítését, hisz a fikcióban a karakterek a mezcal készítéssel foglalkoznak.

Az eseményt pedig meg is ünnepelték, a producer, Ignacio Sada, a színészgárda és Oaxaca állam kormányzója, Salomón Jara is jelen volt a hivatalos eseményen, melyen elcsattant a szimbolikus csapó is, így hivatalosan is forog a Karla Esquivel és Brandon Peniche főszereplésével készülő melodráma. Az alábbiakban pedig ti is megnézhetitek képek formájában, hogyan zajlott az esemény.

Hivatalosan is elcsattant a csapó

A Nadie como tú történetét magueyal növények között forgatják, melyből készítik a mezcalt. A szereposztást erősíti Eduardo Santamarina, Alejandra Barros, Elizabeth Álvarez, Irina Baeva, Diego Olivera, Iván Arana, Ignacio Guadalupe, Carlos Speitzer, Ramsés Alemán, Daniela Álvarez, Ricardo Franco és Paty Díaz, többek között.

Ez is érdekelhet:
Daniela Álvarez és Ramsés Alemán is osztottak meg egy képet

A fővárosi forgatás után most vidéken folytatódik a telenovella forgatása, hiszen elsősorban ez egy vidéki melodráma lesz, melyet augusztus 14-től élvezhet a mexikói közönség, amikor is elstartol a Las Estrellas műsorán.

Ki várja már a kezdést? Mit szóltok a gyönyörű tájakhoz?


Megjegyzések