Nadie como tú: Ignacio Sada exkluzív interjút adott készülő sorozatáról

Ignacio Sada legújabb produkciója a Nadie como tú, a producer a napokban exkluzív interjú során nyilatkozott a készülő melodrámáról, melynek már hivatalosan is bejelentette a főszereplőit.


Évek óta láthatja a mexikói közönség Ignacio Sada producer telenovelláit a 16:30-as sávban, melyek hagyományos melodrámák, mint a Sin tu mirada (Pillantásod nélkül), Quererlo todo, vagy a legutóbbi Contigo sí, melyek elnyerték a közönség tetszését. Következő melodrámája, mely Nadie como tú munkacímen fut, sem lesz kivétel, ugyanis máris nagy érdeklődés zajlik körülötte. A novella, melynek forgatásait május elején kezdik meg, a mezcal készítés világába kalauzolja el majd a nézőket, a történet főszereplőit pedig Brandon Peniche és Karla Esquivel alakítják, utóbbi ezzel a szereppel debütál főhősnőként. Egy, a napokban adott exkluzív interjú során, a producer elárult néhány részletet a People en español-nak legújabb produkciójáról, melyről alább olvashattok.


Hogyan született meg a Nadie como tú?

"A Nadie como tú egy ajánlatként született a vállalat meghívására a 16:30-as sávba, egy olyan történetre, melyben megvannak azok az elemek, amiket tudjuk, hogy szeret a közönség. Nyilvánvalóan a szerelem az elsőszámú hozzávaló, mint minden telenovellában, [emellett] van szívfájdalom, vannak intrikák, van rejtély... De a legfontosabb, hogy egy nagyhatalmú történetbe futunk bele, egy történetbe, mely megadta a lehetőséget, hogy egy csodálatos és varázslatos világban dolgozzuk ki, mely a mezcal készítése, mely egy ikonikus ital Mexikóban. Úgyhogy mi lehet jobb ennél a történetnél, ezekkel az elemekkel, életet adni neki ebben a környezetben, egy ilyen keretben, mely tele van ízekkel, textúrákkal, színekkel. Számunkra határozott volt ezen elemek alkalmazása a Nadie como tú megalkotásakor mint új projekt."


Karla Esquivel és Brandon Peniche lesznek a főszereplők. Miért épp rájuk esett a választás?

"Karla Esquivel lett az az ember, aki amikor csináltuk a szereplőválogatást, a legjobban átadta a karakter jellemzőit. El kell mondjam, hogy a döntés nem volt könnyű, szános jelölt volt, akiknek megvolt a lehetősége, [hogy főhősnők legyenek] azonban sajnálatos módon ezeken a castingokon végül egy valaki a nyertes, hogy úgy mondjam. Karla emellett határozottan alakította ki karrierjét, mióta végzett a CEA-ban, Eugenio Cobo színészképzőjében, és bebizonyította, hogy kitartó és képes csodálatosan különböző karaktereket megformálni. Brandon-nal már dolgoztam a Contigo sí-ben, emellett dolgoztam vele a Menekülés a szerelemben is. Brandon egy olyan színész, akit mindenek előtt nagyszerű embersége megkülönböztet, emiatt szereti őt a közönség. És úgy gondolom, hogy nagyszerű pillanatában van színészileg, nagyszerű pillanatban fizikai értelemben, olyan ember, aki fáradhatatlanul dolgozott, hogy megkapja a főszerepét. A Contigo sí-ben co-protagonista volt, mert ha visszaemlékezünk, két karakter volt [a főszereplő], Danilo Carrera-é és Brandon-é, mindketten Ale Robles Gil karakterének szerelméért küzdöttek. Úgyhogy Brandon már főszerepelt. Ismerős [a közönség számára], nyitnak felé, ez a munkamódszer is fontos, amikor már ismered a színészt, tudod, hogy mire képes, mit képes adni neked, kit tud életre kelteni. Olvasva a karaktert, az első referenciám, képpel együtt, mindig Bradon Peniche volt. Milyen jó, hogy egyeznek az idők, és össze tudtuk hozni. Karla Esquivel és Brandon Peniche párosa, úgy gondolom, habár nem merem biztosra állítani, mert sosem szerettem ezt csinálni, de úgy gondolom, hogy egy olyan páros, mely tetszeni fog a közönségnek."


Kik lesznek a melodráma főgonoszai?

"Itt sok gonosz van. Elsősorban itt van Eduardo Santamarina úr, akivel már volt szerencsém együtt dolgozni a Pillantásod nélkülben. Csodálatos, teljesértékű, határozott színész. Az ő karaktere Raymundo, aki egy nagyon vitatott karakter. Aztán itt van Elizabeth Álvarez, aki Diego Olivera felesége [a történetben]. Elizabeth szintén egy sokoldalú színésznő, nagy tekintéllyel. Én láttam őt, nemcsak gonoszként, hanem láttam különféle karakterekben, de amikor gonoszt játszik, nagyon jól csinálja. És nem hagyhatom ki Irina Baeva-t sem. Én mindig is hittem Irina munkájában, tisztelem nagyon, az ő munkája is fedhetetlen. Mindig van egy kis anekdota, amit elmesélek, mégpedig az, hogy egyszer megkérdeztem tőle, hogyan tanult meg ilyen jól beszélni spanyolul, és azt mondta nekem, hogy a telenovellák miatt, úgyhogy úgy gondolom, hogy tisztában van a rangokkal, azzal, hogy miket lehet elérni egy antagonista karakterrel, ezesetben. Ők jelenleg a történet főgonoszai. Van egy másik karakter, akit nem akarok kihagyni, aki Jonas; hamarosan bejelentjük majd ezt a főgonoszt is, aki Brandon Peniche ellensúlya lesz. Van még egy nevünk, melyet fel kell fednünk, amikor megerősített lesz, de az ötlet az, hogy velük együtt már egy nagyon szilárd szereposztást alakítunk, akik segítenek nekünk elmesélni ezt az ajánlatot a lehető legjobb módon."


Milyen más színészek szerepelnek még a novellában?

"Itt van Alejandra Barros, itt van Paty Díaz, aki Eréndira-t kelti életre, egy vidéki nőt, aki a falu gyógyítója, mely egy kis rejtélyt is ad a történethez; itt van Nacho Guadalupe, aki szintén egy csodás karaktert alakít, itt van Evangelina Sosa, aki szintén sok éve színésznő, sok tapasztalattal. Ez egy változatos, széleskörű szereposztással rendelkező novella. Hamarosan felfedünk még több karaktert is."



Újabb karakterek

Az interjú óta eltelt napokban pedig valóban felfedtek újabb színészeket is, akik részesei lesznek a szereposztásnak, mégpedig arról a párosról van szó, akik a főhősök után a legfontosabb páros lesznek a történetben. Őket pedig Daniela Álvarez és Ramsés Alemán fogják életre kelteni, akiket a mexikói közönség nemrég a Corona de lágrimas 2, illetve a Mi secreto szereposztásában láthatott.

Mit szóltok az eddigi szereposztáshoz? Összességében mit gondoltok eddig a producer újdonságáról?


Megjegyzések