Nadie como tú: hivatalosan is lehull a lepel a főhősök kilétéről

Ignacio Sada producer már egy ideje új munkáján dolgozik, mely a Nadie como tú munkacímen fut, a producer pedig hivatalosan is bejelentette azoknak a színészeknek a nevét, akik életre keltik majd a főhősöket.


Karla Esquivel és Brandon Peniche a producer által választott színészek, akik eljátsszák a Nadie como tú munkacímen futó projekt főszereplőit, ahogyan azt már korábban is említettük nektek. Nemrég még úgy tűnt, Ale Müller lesz a történet főhősnője, a producer végül azonban Karla mellett döntött, akinek ez lesz debütálása főhősnőként. 

A színésznőt nemrég a Mi camino es amarte szereposztásában láthatta a mexikói közönség, ám szerepelt a Doña Flor y sus dos maridos, a Vencer el miedo és a Fuego ardiente telenovellákban is. Ezúttal Ximena-t kelti majd életre, egy fiatal mezcallal foglalkozó lányt, aki azzal álmodik, hogy saját földjei lesznek, ezzel pedig munkát adhat a környék munkásainak, javítva az életkörülményeiken.

Karla Esquivel és Brandon Peniche lesznek a történet főszereplői

Történetbeli partnerét az a Brandon Peniche kelti majd életre, aki a producer előző novellája, a Contigo sí főhősét is alakította. A mexikói színész ezúttal Salvador bőrébe bújik, aki egy, az emberi jogokra specializálódott ügyvéd, egyenes és határozott erkölcsi értékekkel rendelkezik. Az igazság állandó keresése lesz az a kapcsolat, mely összeköti Ximena és Salvador útját, akiknek sok akadállyal kell megküzdeniük, hogy elérjék céljaikat és boldogok lehessenek.

Ezekről az akadályokról pedig többek között Eduardo Santamarina, Elizabeth Álvarez és Irina Baeva fognak gondoskodni a történet főgonoszainak bőrében, mellettük pedig részese lesz a szereposztásnak Alejandra Barros, Diego Olivera, Paty Díaz, Ramsés Alemán és Ricardo Franco is.

A portugál Espíritu indomable a történet eredetije

Mindemellett a Noveleando hírportál azt is felfedte, hogy az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe) és a Simplemente María (María) producerének legújabb telenovellája egy 2010-es portugál melodráma feldolgozása lesz, melynek címe Espíritu indomable

Az eredeti történetet Sandra Santos írta, az adaptációért pedig Antonio Abascal, Carlos Daniel González, Dante Hernández, Sol Rubí Santillana és Claudia Pérez Salinas felelősek. A telenovella forgatásait májusban kezdik meg, képernyőre pedig augusztusban kerül a mexikói Las Estrellas 26:30-as sávjába.

Ki örül a főszereplőknek? Ki kapott kedvet a novellához?


Megjegyzések

  1. Én abszolút pozitív vagyok, Karlat megkedveltem a Caminoban(csak az ő jeleneteit néztem) Brandon meg jó lesz mellé

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése