Trailer a Telemundo újdonságaihoz: Juego de mentiras és El Conde

A szerdán tartott upfront során a Telemundo-nál bemutatták kettő már elkészült telenovellájuk trailer-ét: a Juego de mentiras-ét és az El Conde-ét.


A floridai székhelyű Telemundo jól kezdte a 2023-as évet az El señor de los cielos nyolcadik évadával, mely jelenleg vezeti a nézettségi listákat az Egyesült Államokban. Azonban a Rafael Amaya visszatérésével készülő projekt nem az egyedüli nagy dobása a tévétársaságnak erre az évre, a szerdán Miami-ban tartott sajtókonferencián pedig megbizonyosodhattak erről, ugyanis bemutatták az idei évre készülő projektjeiket.

Amellett, hogy bejelentették a William Levy és Samadhi Zendejas főszereplésével készülő Hasta encontrarte-t és a rajongók nagy örömére a Sin senos sí hay Paraíso új évadát, bemutatták kettő már elkészült produkciójuk trailerét is, melyek idén kerülnek a Telemundo képernyőire: a Juego de mentiras thriller és az El Conde: amor y honor kosztümös dráma.


Juego de mentiras


Az Arap Bethke, Altair Jarabo és María Elisa Camargo főszereplésével készült thriller, mely tele van intrikával, rejtéllyel, szenvedéllyel és szerelemmel, Adriana Molina eltűnésével kezdődik. Minden bizonyíték férjére, César-ra utal, aki az elsőszámú gyanúsítottja a lehetséges gyilkosságnak. Elhatározta, hogy elkerüli, hogy elvegyék tőle nyolcéves kislányát, így César úgy dönt, saját maga kezd nyomozásba. Miközben nyomokat keres a lehetséges indokokról a felesége eltűnésével kapcsolatban, César rájön, hogy Adriana kettős életet élt, és volt egy szeretője egy gazdag és befolyásos családból.

Szinte az összes karakter gyanúsítottá válik, mivel mindannyiuknak van oka – habár csak külsőleg – arra, hogy végezzen vele. Mindeközben a szabadsága, a szerelem és César jövője van veszélyben, miközben válaszokat keres.



El Conde: amor y honor



Fernando Colunga
, Ana Brenda Contreras, Marjorie de Sousa, Chantal Andere és Sergio Sendel, többek között, alakítják a szereposztás főbb karaktereit a kosztümös drámában. A sorozat egy szerelmi történetet mesél el Alejandro, egy fiatal, szerény földműves és Mariana, egy gyönyörű és nyughatatlan fiatal lány között. De Josefina, Mariana mostohaanyha, és Gerardo gondoskodnak arról, hogy ezt a szerelmi történetet egy 
igazi pokollá változtassák.

Alejandro-t kettős gyilkossággal vádolják, és anélkül, hogy bárki megtudná, egy kazamatába szállítják egy távoli szigetre a Csendes-óceánon. Ott ismeri meg Amador-t, egy spanyol nemest, aki életfogytig tartó büntetését tölti azon a helyen. Amador felfedi neki, hogy van egy titkos kincsesládája, halála előtt pedig ráhagyja vagyonát. 17 évvel később Alejandro-nak sikerül megszöknie, és ezzel a hatalmas vagyonnal tér vissza San Jacinto-ba, ahol azzal szembesül, hogy Mariana hozzáment Gerardo-hoz, őt pedig halottnak hiszik. Úgy dönt, hogy véghez viszi tervét, hogy igazságot tegyen azokkal szemben, akik elárulták, különösen Mariana-n, akiről úgy gondolja, hogy részese volt a tervnek. Alejandro visszatér mint a hatalmas Joaquín de Montenegro gróf, és ez jelenti egy veszélyes bosszúhadjárat kezdetét, azok ellen, akik miatt igazságtalanul töltött elzárva 17 évet.


Mind a Juego de mentiras, mind az El Conde: amor y honor "hamarosan a tévétársaság képernyőire kerül" - ahogyan hirdették, ám egyelőre pontos premierdátumot még nem lehet tudni. Emellett még ott van a La mujer de mi vida is, melynek forgatásait már egy éve befejezték, ám erről a melodrámáról nem tudni, mikor tervezik bemutatni.

Ti mit gondoltok a két sorozatról? Melyiket várjátok jobban: Juego de mentiras vagy El Conde


Megjegyzések

  1. El Conde ez egyértelmű. Nagyon szeretem a Monte Cristo Grófját, májusban színházban is látni fogom, remélem hamar leadják és a tv2 meg megveszi és nálunk is látható lesz❤️

    VálaszTörlés
  2. El Conde ,az előzetes alapján nagyon jó lesz, Fernando Colunga ismét kimagasló alakítást fog nyújtani.

    VálaszTörlés
  3. Az El Conde tényleg jónak ígérkezik telis-tele Televisás arcokkal. Kicsit La patrona életérzés fogott el, főleg a végén, amikor a fekete-fehér fotókon ott voltak a megbosszulandó személyek fotói. :D

    VálaszTörlés
  4. Na talán feléled a Telemundo,ezt az utat kellene követni.
    Mind a kettő érdekel,de főleg az El Conde.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése