Sin senos sí hay Paraíso: új évaddal folytatódik a történet

A sikeres Sin senos sí hay Paraíso (Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom), melynek főszereplőit Carmen Villalobos, Catherine Siachoque és Fabián Ríos alakítják, új évaddal tér vissza, melyet szerdán jelentettek be.


A floridai székhelyű Telemundo szerdán bemutatta egy Miami-ban tartott esemény keretein belül azokat az eredeti projekteket, melyeket az év során készítenek el és forgatnak le. A melodráma mellett, melynek főszereplőit William Levy és Samadhi Zendejas alakítják, a tévétársaság hivatalosan is bejelentette, hogy új évadot készítenek az egyik legsikeresebb sorozatukból, a Sin senos sí hay Paraíso-ból (Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom).

A Carmen Villalobos, Catherine Siachoque, Fabián Ríos és egy nagyszerű szereposztás főszereplésével készült sorozat új évadot kap, mely "Catalina Santana világáról szól, szerelmi harcairól és fáradhatatlan küzdelmeiről, hogy megvédje családját" - jelentették be az esemény során.

Catherine Siachoque és Fabián Ríos jelentették be az új évadot

"Megújítva érkezik." - nyilatkozta Catherine Siachoque, aki jelen volt az eseményen. "Bármi megtörténhet." - tette hozzá doña Hilda megformálója. Fabián Ríos szintén ott volt a sorozat bemutatásánál a kolumbiai színésznő mellett. "Sok meglepetés jön, én nagyon boldog vagyok." - mesélte az ő részéről a kolumbiai színész.

Habár Carmen Villalobos még nem erősítette meg részvételét az új évadban, a színésznő számos alkalommal megemlítette, hogy szívesen bújna ismét Catalina bőrébe. "Persze, hogy csinálnék egy új évadot, ahogyan mondtam is, nyitott maradt, nagyon befejezetlen maradt a vége, úgyhogy igen, én boldogan." - nyilatkozta a Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) antagonistája még 2020-ban. "Valójában a Csajok, szilikon... annyi szakmai örömöt okozott nekem, hogy nem kételkednék abban, hogy igent mondjak." - tette hozzá a kolumbiai színésznő.

Carmen Villalobos adott életet Catalina Santana-nak

7 évvel az első sorozat, a Sin senos no hay Paraíso (Csajok, szilikon – ez lesz a Paradicsom) után érkezett meg 2016-ban a történet folytatása, a Sin senos sí hay Paraíso (Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom), mely a Telemundo egyik legsikeresebb produkciójává vált az évek alatt. A sorozat, melynek Carolina Gaitán is főszereplője volt, összesen négy évadot élt meg, köztük az utolsót, melynek már El final del Paraíso (A Paradicsom vége) volt a címe, a befejezését pedig 2019 végén vetítették.

Idén, négy év kihagyás után, a Telemundo folytatja a sikeres sorozatot egy újabb évaddal. A történetről és a szereposztásról egyelőre semmi hivatalos információt nem tudni, de amint lesz, megosztjuk veletek. Ki örül az újabb évadnak? Ki szereti a sorozatot közületek?


Megjegyzések

  1. Annyit imádkoztam érte! Remélem egyszer ide is felkerül az első és második lvad amit itthon leadtak logó nélkül!

    VálaszTörlés
  2. Én ezt kihagyom. Már az El Final és az előtte lévő évadok sem tetszettek

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése