Hasta encontrarte: a Telemundo újdonsága

A szerdán tartott upfront keretein belül a floridai székhelyű Telemundo bejelentette egyik újdonságát az idei szezonra. A projekt az Hasta encontrarte címen fut, a főszereplőit pedig William Levy és Samadhi Zendejas alakítják.


William Levy visszatér a Telemundo-hoz egy újabb telenovellával a Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) nemzetközi sikere után, melyet a szerdán tartott konferencián jelentettek be Miami-ban. A történet férfi főhősét a kubai színész alakítja, a történet pedig az Hasta encontrarte munkacímen fut, mely magyarul annyit jelent Amíg megtalállak. A Sortilegio (Kettős játszma) és a Triunfo del amor (Marichuy – A szerelem diadala) főhőse, aki jelen volt az eseményen, bemutatva a projektet, azt nyilatkozta, hogy "nagyon boldog", hogy visszatérhet a Telemundo-hoz és ismét találkozhat a közönséggel a telenovellában, melyben Samadhi Zendejas alakítja a párját. A sikeres Falsa identidad női főgonosza után, Samadhi főhősnőként debütál a Telemundo-nál, a kubai színész oldalán.

Samadhi Zendejas és William Levy lesznek a főhősök

A történet szerelmi háromszögét Kimberly Dos Ramos egészíti ki, aki ezzel a projekttel tér vissza a Telemundo-hoz, ahol olyan sikersorozatokban szerepelt, mint a Tierra de reyes vagy a Marido en alquiler. Ez azonban azt is jelenti, hogy a venezuelai színésznő már nem lehet José Alberto Castro készülő telenovellája, a La Tormenta főhősnője Gonzalo García Vivanco oldalán, ahogyan a közönség azt kérte a közösségi oldalakon.

Kimberly Dos Ramos egészíti ki a szerelmi háromszöget


Történet

Az Hasta encontrarte egy romantikus dráma, ami Nuria történetét követi, egy szűkös anyagi körülmények közt élő nőét, aki viszonyba kezd Braulio-val, anélkül, hogy tudná, hogy ő az egyik tulajdonosa a vállalatnak, ahol dolgozik, hogy eltartsa a fiát. Készen állva arra, hogy megmentse a házasságát Amelia-val, aki egy meddőségtől szenvedő nő, Braulio elfogadja felesége kérését, hogy örökbe fogadjanak egy gyereket.

Így történik meg, hogy Braulio és Amelia örökbe fogadják Nuria gyermekét, aki egy évet töltött egy árvaházban, miután elrabolták édesanyjától. Nuria kétségbeesett keresést indít, hogy megtalálja és visszaszerezze fiát, aki már nem ismeri fel őt mint anyját.

Mit gondoltok a projektről és a főszereplőkről? Mi a véleményetek a történetről?


Megjegyzések

  1. Így hogy stílusra közel áll egy Televisás alkotáshoz és nem szét lövünk mindenkit így jöhet!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése