Hírek 2022.08.29.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt két hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Perdona nuestros pecados: további szereplők

Lucero Suárez már dolgozik legújabb telenovelláján, mely a chilei Perdona nuestros pecados feldolgozása, s mely jövő év elején kerülne a mexikói Las Estrellas képernyőire a 18:30-as sávban. Nemrég kiderült, hogy Oka Giner és Emmanuel Palomares keltik majd életre a történet főszereplőit, ezzel debütálva a főhősök világában, hisz mindkettejük számára ez lesz az első főszerepük. Az idősebb főszereplő-párost Erika Buenfil és Jorge Salinas alakítják, nemrég pedig megerősítették, hogy Marisol del OlmoOsvaldo de León, César Évora, Mario Morán, Fernanda Urdapilleta, Rocío de SantiagoLuz Edith Rojas, Ricardo Fastlicht és Daniela Cordero is részesei lesznek a telenovella szereposztásának.





Cabo: Christian de la Campa is csatlakozik

José Alberto Castro egyik projektje, a Corona de lágrimas 2 éppen ma startol Mexikóban, ám a producer már egy ideje következő projektjét forgatja, mely a Cabo munkacímen futó Tú o nadie-feldolgozás, melynek 2009-es verzióját, a Sortilegio-t (Kettős játszma) hazánkban is láthattuk. A történet főszereplőit a Televisánál debütáló Bárbara de Regil, valamint Matías Novoa alakítják, nemrég olvashattatok is róla, hogy ki kicsoda az új verzióban. A forgatások már hetek óta zajlanak, a napokban pedig újabb színész csatlakozott hozzájuk, mégpedig Christian de la Campa, aki szintén részese lesz a telenovella szereposztásának. A mexikói színészt jelenleg a befejező részeinél tartó Corazón guerrero-ban láthatják a mexikóiak.




Los pecados de Inés de Hinojosa: új verzió készül

Carlos Ochoa, kolumbiai újságíró nemrég felfedte, hogy egy új verziót készítenének a Los pecados de Inés de Hinojosa című kolumbiai telenovellából. Az újságíró elmondta, hogy a telenovella rendezője ismét Jorge Alí Triana lenne, aki az eredetit is készítette, a produkció pedig a TelevisaUnivision prémium platformjára, a ViX+-ra készülne. Ami a főhősnőket illeti, megemlítette, hogy Carolina Gaitán és Natalia Reyes a legerősebb jelöltek ahhoz, hogy életre keltsék a karaktereket, akiket 1988-ban Amparo Grisales és Margarita Rosa de Fransisco alakította. Az eredeti verzió nagy visszhangot okozott erotikus, homoszexuális jeleneteivel, egy igazi hit volt a kolumbiai televíziózásban. Egy szenvedélyes történetről van szó, mely összeesküvésről és árulásról szól, melyben egy venezuelai, gyönyörű nő megváltoztatja egy egész várost és egy korszakot, nemcsak szépségével, hanem azzal, ahogyan szembeszáll az útjába kerülő akadályokkal, és ahogyan felvállalja szexualitását.




Juego de mentiras: Aylín Mujica visszatér a telenovellákhoz

Miután évekig távol volt a telenovelláktól, Aylín Mujica visszatér a Telemundo legújabb thrillerében, a Juego de mentiras-ban, melynek főszereplőit Altair Jarabo, Arap Bethke és María Elisa Camargo alakítják. A színésznő, aki olyan sikersorozatok főgonoszait keltette életre, mint a Corazón valiente (Több mint testőr), a Marina (Marina) vagy a Sin senos no hay Paraíso (Csajok, szilikon - ez lesz a Paradicsom), múlt hét kedden kezdte meg jelenetei rögzítését, és nem tartotta magát vissza attól, hogy megmutassa közösségi oldalain, hogyan fog kinézni karaktere a készülő telenovellában, melyben csak egy vendégszerep erejéig fog szerepelni. "Ma augusztus 23. van és egy új kalandot kezdek meg." - osztotta meg izgatottan közösségi oldalán.




Már nem 4, hanem 5!

La patrona (Az örökség), Los miserables (Lucía - A sors üldözöttje), La Doña (A végzet asszonya) első és második évada és most a La madrastra új verziója, melyet jelenleg is vetítenek Mexikóban... De mi a közös ezekben a telenovellákban, azon kívül, hogy mindegyik főszereplőjét Aracely Arámbula alakítja? Nos az, hogy a mexikói színésznő mellett Diego Soldano is részese az említett telenovellák szereposztásának. Miután együtt dolgoztak az említett négy produkcióban, most ismét ezt teszik, immár ötödik alkalommal, ám az eddigiekkel ellentétben most a Televisánál, ahova 12 év után tért vissza Aracely, és ahol jelenleg is forgatják a 2005-ös La madrastra (A mostoha) feldolgozását, mely az alábbi forgatási képen is látható.




Diario de un gigoló: a Netflix-en mutatják be

A Telemundo 2021-22-es upfrontján jelentették be a Diario de un gigoló címre hallgató miniszériát, mely Emmanuel életét meséli el, aki egy escort, aki egy luxussal és szabadsággal teli életet él. Élete azonban megváltozik, amikor belefolyik az egyik ügyfél családi életébe, és megszegi az elsőszámú szabályt: nem szerelembe esni. A nem mindennapi történet főszereplőjét Jesús Castro kelti életre, mellette Fabiola Campomanes, Victoria White, Adriana Barraza és Begoña Narváez is részesei a szereposztásnak. Sebastián Ortega eredeti történetéről van szó, aki Marcos Santana mellett a produceri feladatokat is elvégezte. 2021 végén mutatták be az első kedvcsinálót a szériához, ám sosem került műsorra, annak ellenére, hogy a Telemundo 2022 január végén tervezte leadni. Most azonban úgy tűnik, ahelyett, hogy leadták volna miniszériájukat, eladták a Netflix-nek, ahol pedig szeptember 7-től lesz elérhető Egy dzsigoló naplója címmel magyar felirattal együtt.




Megjegyzések

Megjegyzés küldése