Cabo: megkezdődött a forgatás

Miután hetekkel korábban befejezte a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) második évadának forgatásait, múlt hét hétfőn, július 18-án José Alberto Castro egy újabb projekt forgatásait kezdte meg, mely nem más, mint a Cabo munkacímen futó telenovella, mely az 1985-ös Tú o nadie feldolgozása. Hazánkban már vetítettek egy feldolgozást ebből a történetből, mely a 2009-es Sortilegio (Kettős játszma), így nem ismeretlen a történet.


José Alberto Castro nem pihen, és máris belecsapott új projektjébe, a forgatások már több mint egy hete zajlanak Mexikó déli részén, La Paz-ban, Baja California-ban, ahonnan több képet is megosztottak a közösségi oldalakon, például az alábbit, melyen a telenovella főszereplőit alakító Bárbara de Regil és Matías Novoa láthatóak.

"Én imádom ezt a szenzációt, mert annak ellenére, hogy már sok év telt el és sok projektet csináltam, ez mindig ugyanaz, vagyis ez a bizonytalanság, ez az adrenalin, elkezdeni forgatni, már szeretnéd, de mégsem, mert azt mondod: 'Mit fogok csinálni? Hogyan fogom csinálni?'" - fejezte ki érzéseit Matías Novoa egy nemrég adott interjúban.

Bárbara de Regil és Matías Novoa, a telenovella főszereplő-párosa

Rebecca Jones is megosztott egy képet az első forgatási napról, melyen történetbeli gyerekei, Matías Novoa, Mar Contreras és Diego Amozurrutia társaságában látható a La Doña (A végzet asszonya) színésznője. Karaktere megegyezik azzal, akit Daniela Romo keltett életre 2009-ben.

Rebecca Jones háromgyermekes anyuka lesz a történetben

Mar Contreras, a történet főgonosza szintén megosztott egy képet a közösségi oldalán, "megkezdődik az átváltozás Vanessa-vá" ‐ írta a kép mellé. A színésznő, aki azt a karaktert kelti életre, akit 2009-ben Chantal Andere alakított, korábban már keltett életre egy Vanessa névre hallgató főgonoszt a La que no podía amar-ban (Megkövült szívek), melyet szintén José Alberto Castro készített.

Mar Contreras első forgatási képe

A csapó hivatalosan még nem csattant el, reméljük, hogy hamarosan több információ is kiderül a producer újdonságáról, mely október 24-én érkezik a mexikói Las Estrellas műsorára, ahol a La madrastra új verzióját fogja váltani a főműsoridőben. Ki várja már közületek a sorozatot? Mit gondoltok, mennyiben fog hasonlítani a Sortilegio-hoz?


Megjegyzések