Corazón guerrero: ma startol, Alejandra Espinoza bemutatta karakterét

Elérkezett a nap, amikor Salvador Mejía visszatér a mexikói képernyőkre 5 év kihagyás után egy újabb telenovellával, mely a ma délután startoló Corazón guerrero, mely a pénteken finálézó Contigo sí megüresedett helyét veszi át a Las Estrellas-on. A telenovella emellett meghatározza Alejandra Espinoza főhősnői debütálását is, akit hazánkban nemrég a Rubí-ban (Rubí visszatér) láthattunk, ahol Sonia-t alakította. Az alábbi posztban megismerhetitek Mariluz-t, a történet főhősnőjét, akit maga Alejandra mutat be.


"Amellett, hogy beleszeretnek Alejandra Espinoza-ba, én azt szeretném, hogy beleszeressenek Mariluz-ba." - nyilatkozta a színésznő a People en español-nak. "Mariluz mindent hátrahagy a családjáért, imádja a nagymamáját és az anyukáját mindenek felett, vannak álmai, vannak céljai, fejlődni akar, életének célja, hogy legyen egy karrierje, hogy legyen valaki az életben, és nyilvánvalóan belépnek a történetbe olyan elemek, melyek megakadályozzák ezt a missziót, hogy előre jusson a családjával; azonban én azt gondolom, és én azt szeretném, hogy az emberekben maradjon ez meg Mariluz-ból, hogy jöjjenek rá, hogy ha akarjuk, meg tudjuk csinálni, tűzön-vízen át meg tudja csinálni." - mesélt karakteréről a szintén műsorvezető.


Ilyen lesz Mariluz

Mariluz egy eltökélt és független nő, aki nem hagyja, hogy a viszontagságok megijesszék, aki harcol és előre jut az optimizmusával és bátorságával. A fejlődés céljából az interneten tanul. Az apja hiányának ellenére, szeretetteljes édesanyja, Guadalupe (Natalia Esperón), és Conchita (Ana Martín), nagymamája és az élet tanítómestere egy stabil otthont biztosítottak számára.

Amikor Mariluz felfedezi, hogy a vőlegénye, Isaías (Cristian Gamero) megcsalja, úgy dönt, hogy nem fog többet megbízni egy férfiben sem, de a szíve elárulja őt, és beleszeret Jesús Guerrero-ba (Gonzalo García Vivanco), egy férfibe, akinek nagy titkai vannak, melyek próbára teszik szerelmüket.

Alejandra Espinoza lesz Mariluz

"Úgy gondolom, hogy ő egy nagyon szép karakter, harcos, bátor, aki nem hagyja magát. Egy olyan lány, aki lentről jön, és akinek nagy álmai vannak. Ez az ok, amiért amikor olvastam a szövegkönyvet, és megismertem Mariluz-t, azt mondtam 'szeretném őt életre kelteni', mert nagyon benne éreztem magam [a karakterben], nagyon a bőrében éreztem magam." - nyilatkozta Alejandra, akit egy elsőosztályú szereposztás kísér el, melyben többek között Gonzalo García Vivanco, Rodrigo Guirao, Christian de la Campa, Altaír Jarabo, Oka Giner, Diego Olivera, Sabine Moussier, Gaby Spanic, Josh Gutiérrez, René Casados, Natalia Esperón, Ana Martín, Karena Flores és Sian Chiong is szerepel. 

Alejandra Espinoza és Gonzalo García Vivanco, a telenovella főszereplői

Ahogy az már szokás a Televisánál, az első részt a nagy premier előtt már meg lehet tekinteni, így aki kíváncsi az első részre, az ide kattintva tudja megnézni eredetiben, spanyolul. A hét folyamán pedig jobban is megismerkedhettek a novella történetével, karaktereivel és főcímdalával. Ma nem ez az egyetlen premier, hiszen ma startol el a La herencia is Mexikóban.

Ti mit gondoltok a Corazón guerrero-ról? Ki nézne bele a sorozatba?



Megjegyzések