Corazón guerrero: Altair Jarabo elszereti Alejandra Espinoza lovagját

Altair Jarabo, akit nemrég a Vencer el desamor (Viharos szívek) szereposztásában láthattunk hazánkban, idén visszatér a telenovellákhoz, mégpedig a Corazón guerrero főgonoszát fogja életre kelteni.

Alejandra Espinoza, Gonzalo García Vivanco és Altair Jarabo formálják a fő szerelmi háromszöget

A Corazón guerrero jelenti többek között Salvador Mejía visszatérését a telenovellák világába és Alejandra Espinoza debütálását főhősnőként, akinek sorozatbeli párját Gonzalo García Vivanco alakítja, akivel nagyon jó munkakapcsolat alakult ki közöttük. Karakterének, Mariluz-nak sok akadállyal kell majd szembenéznie, hogy elérkezhessen boldog befejezéséhez, az egyikük pedig az Altair Jarabo által életre keltett "főgonoszocska" lesz, ahogyan a színésznő a karakterére utalt.

"Nagyon elégedett vagyok, hogy visszatérhetek a munkámhoz. Boldog és hálás, hogy egy olyan producer, mint Salvador Mejía, aki olyan fontos, a csapatába hívott... és ez a legjobb módja az évkezdésnek, munkával kezdeni az évet, úgyhogy boldog, izgatott és elégedett vagyok." - fejezte ki örömét a mexikói színésznő az Hoy kamerái előtt.


A karakterről, amit életre fog kelteni az Abismo de pasión (Bűnös vágyak) és a Vencer el desamor (Viharos szívek) antagonistája, annyit mondott előre, hogy egy kis "főgonoszocska" lesz, aki beleszeret Gonzalo García Vivanco karakterébe, a történet elsőszámú lovagjába. "Van egy bizonyos szintű őrülete egy traumától, amit kislányként élt meg, és emiatt sok dolgot nem ért meg a szerelemmel kapcsolatban, az életről és a családról." - mesélte Altair, akit a Pasión y poder-ben (Szeretned kell!) is láthattunk.

A Corazón guerrero március 28-án fog a Las Estrellas képernyőire kerülni, így akkortól élvezhetik Altair legújabb antagonistáját a nézők. Ti várjátok már, hogy megnézzétek az új karaktere bőrében?


Megjegyzések