Corazón guerrero: ismerd meg a novella főhőseit!

Múlt hét hétfőn megkezdték Mexikóban Salvador Mejía legújabb telenovellájának forgatásait, mely Corazón guerrero munkacímen fut. Az első jeleneteket Xochimilco-ban forgatták, a novella főhősnőjét alakító Alejandra Espinoza pedig mesélt a karakteréről, mellyel debütálni fog főhősnőként Gonzalo García Vivanco oldalán.

Alejandra Espinoza (Mariluz) és Gonzalo García Vivanco (Jesús), a telenovella főszereplő-párosa

"Nagyon izgat engem, mert úgy vélem, hogy ő egy nagyon valódi karakter, nem az a tipikus főhősnő, aki hagyja magát. Az én karakterem Mariluz [a 'luz' fényt jelent magyarul], és ő pont ez, egy fénnyel teli lény, egy olyan ember, aki bárhol is van, tele van jó a hangulattal, és örömet okoz az embereknek." - mesélte Alejandra, aki 2020-ban debütált a telenovellák világában a hazánkban épp képernyőn lévő Rubí (Rubí visszatér) szereposztásában, ahol Sonia karakterét kelti életre.

Így fog kinézni Alejandra Espinoza első főszerepében

A szintén műsorvezető emellett mesélt a történetbeli párját alakító Gonzalo García Vivanco-ról is, akit tavaly a La Desalmada szereposztásában láthatott a tengerentúli közönség Rigoberto szerepében. "Nagyon profi színész, nagyon jó színész. Nagyon jó volt a kémia köztünk, az első felolvasáskor, úgyhogy úgy gondolom, hogy jól fog menni nekünk." - nyilatkozta Alejandra, aki hozzátette, "a legfontosabb az, hogy a közönség beleszeressen a kapcsolatunkba az otthonaikban". "És mindent meg is fogunk tenni azért, hogy így is legyen." - jelentette ki még a forgatások megkezdése előtt.

Ana Martín fogja alakítani a főhősnő nagymamáját

Gonzalo sem lehetne ennél boldogabb, hisz ő alakítja a férfi főhőst a La Desalmada-beli sikeres alakítása után. "Nagyon tetszett a karakter, ez az erő, ami benne van, ez a jellem és ez az akarat, hogy beteljesítse céljait, bármi is történjen." - mesélte a színész, aki ismét Christian de la Campa testvére lesz a 2014-es Tierra de Reyes után, ám a harmadik testvért most Rodrigo Guirao alakítja.


Az első jelenetek

Salvador Mejía, a telenovella producere a napokban megosztott néhány felvételt Alejandra Espinoza első jeleneteiről, ahol már akcióban láthatjuk a színész-műsorvezetőt. Az alábbiakban ezeket a videókat is megtekinthetitek.

A producer emellett arról is nyilatkozott, miért esett a választása Alejandra-ra mint az új projektje főhősnője. "Én mindig új tehetségeket keresek, mert ezt kérte tőlem a cég, a CEA-ból [a Televisa színésziskolája]. Alejandra nem a CEA-ból jött, ő az Univision egyik figurája, a Nuestra Belleza Latina műsorvezetője. Én láttam őt számos filmben, mielőtt meghoztam a döntést, és láttam benne azt, amit a karakter elvár, mert ő nagyon sokszínű." - mesélte a Triunfo del amor (Marichuy - A szerelem diadala) és a Lo imperdonable (Veronica aranya) producere. "A karakter szűzies, angyala, erős, arra van szükségem, hogy olyan jelleme legyen, mint annak idején volt Livia Brito vagy Susana Gonzalez az Entre el amor y el odio-ban, vagy Aracely Arámbula az Ábrazame muy fuerte-ben... mert pont ezt kérdezték tőlem az Univision-nál is. Én a karaktert keresem." - jelentette ki Mejía, aki még hozzátette, hogy "számos lányt" figyelembe vett a főszerepre, "de az az igazság, hogy aki számomra a legjobban illett erre a karakterre, az ő volt. Úgyhogy én mindig a szívemre hallgatok, a 20 telenovellás saját tapasztalatomra, és az az igazság, hogy ez működni szokott. Nyilvánvalóan nagyszerű színésznők mellett, és egy nagyszerű színészgárdával." - tette hozzá Mejía.

Gaby Spanic (Elisa) és Alejandra Espinoza (Mariluz)

A novella szereposztását erősíti még Oka Giner, Altair Jarabo, aki a történet női főgonosza lesz, Gaby Spanic, aki a fivérek édesanyja lesz, Natalia Esperón, Ana Martín, Sabine Moussier, Diego Olivera, Josh Gutiérez, Eduardo Yañez, Manuel Ojeda, René Casados, Karena Flores és Sian Chiong is, többek között. Salvador Mejía újdonsága március 28-án kerül a Las Estrellas képernyőire a Contigo sí végeztével. Mit szóltok a Televisa legújabb főhős-párosához?


Ez is érdekelhet:


Megjegyzések