Corazón guerrero: Altair Jarabo visszatér a telenovellákhoz

2022 tele lesz telenovellákkal, szerelmi történetekkel, melyek továbbra us a képernyők előtt tartják a nézőket; egyikük a Corazón guerrero munkacímen futó projekt, mely Salvador Mejía, a La usurpadora (Paula és Paulina) és a La Madrastra (A Mostoha) producerének visszatérését is jelenti a telenovellák világába. Ám nemcsak a producer az, aki visszatér a telenovellákhoz ezzel a projekttel, melynek főhősnőjét Alejandra Espinoza alakítja.


A telenovellában, mely jövő év első harmadában kezdi meg forgatásait, szintén részt vesz Altair Jarabo is, akit itthon a Vencer el desamor-ban (Viharos szívek) láthattunk Olga bőrében. A mexikói színésznő, akit láthattunk többek között a Mi pecado (Az én bűnöm), az Abismo de pasión (Bűnös vágyak) és a Pasión y poder (Szeretned kell!) című novellákban, a Corazón guerrero-val tér vissza a telenovellákhoz, miután nemrég férjhez ment egy francia üzletemberhez. "Egyesek azt gondolták, hogy vissza akarok vonulni, de erről szó sincs." - nyilatkozta házasságkötése után a színésznő.


"Nem mesélhetek sokat, csak annyit, hogy boldog vagyok, hogy visszatérhetek a munkámhoz." - nyilatkozta a színésznő. Habár sosem dolgozott még Alejandra Espinoza-val, Altair elmondta, hogy bízik abban, hogy jó csapatot fognak alkotni. "Találkoztunk néhány eseményen néha. De tudom, hogy nagyon vidám és karizmatikus. Bízom benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni." - mondta kétségek nélkül. A telenovella szereposztását szintén erősíti Gaby Spanic, aki 23 év után ismét Mejíával fog dolgozni, mellettük pedig Gonzalo García Vivanco, Oka Giner, Rodrigo Guirao, Christian de la Campa, Sabine Moussier és Diego Olivera is részesei a szereposztásnak.

Mit gondoltok Altair legújabb szerepéről? Ki várja már a Corazón guerrero-t?


Megjegyzések