Papás por conveniencia: megérkeztek az első promók

Megkezdődött a visszaszámlálás Rosy Ocampo produkciójánál, ugyanis hamarosan érkezik a mexikói képernyőkre a Papás por conveniencia, a Vencer-antológia producerasszonyának újdonsága.


Megérkezett az október, ezzel pedig egy új premier is érkezik a TelevisaUnivision kínálatában. Nem másról van szó, mint Rosy Ocampo, a sikeres Vencer-antológia producerasszonyának legújabb telenovellájáról, a Papás por conveniencia-ról, mely egy friss, modern és eredeti történetet mutat be, nosztalgiafaktorral és zenei betétdalokkal együtt. A telenovella premierjéig csupán csak 20 nap van hátra, így a mexikói tévétársaságnál már javában elkezdték promózni a melodrámát, melyet Pedro Armando Rodríguez írt, s melynek főszereplő-párosát Ariadne Díaz és José Ron keltik életre.

"Aidé-nak megvan mindene: siker, pénz és egy boldog család. Habár csak külsőleg. Ikrei követelik tőle, hogy megismerhessék valódi édesapjukat; újra kell építenie családját, fenntartani vállalatát és rá kell jönnie, hogy a legjobb, ha újra szerelembe esik." - hallható a narrátor hangján az első kiadott kedvcsinálóban, melyet az alábbi videóban láthattok.


A volt gyerekszínészek, azaz María Chacón, Miguel Martínez, Daniela Luján, Martín Ricca és Jonathan Becerra mellett a telenovella szereposztását erősíti África Zavala, Ferdinando Valencia, Ernesto Laguardia, Sherlyn, Lambda García, Cecilia Gabriela, Leticia Perdigón, Horacio Pancheri, Joaquín Bondoni, María Perroni, Victoria Viera, Emilio Beltrán, Mateo Saavedra, Tania Nicole, Lukas Urkijo, Imanol Landeta, valamint Adriana Fonseca is.

A főhősnő mellett azonban már a fikcióbeli párját, a José Ron által életre keltett Tinót is bemutatták a nagyközönségnek, mégpedig a második promóban, ahol az ő karaktere áll a középpontban. "Tino egy édesapa, aki képes mindent odaadni a gyermekeiért, habár a helyzete nem egyszerű. Az ő és családja élete megváltozik, amikor kiderül egy titok, és rájön, hogy ő az édesapja egy volt gimnáziumi osztálytársa ikreinek. Együtt rájönnek, hogy a legjobb, ha a szívükre hallgatnak." - hallható a narrátor hangján a telenovellához kiadott második promóciós videóban, melyet az alábbiakban szintén megnézhettek.


Mindemellett, maguk a színészek is bemutatkoztak már a közönségnek karaktereik bőrében. "Én Tino vagyok a Papás por conveniencia-ban, ő pedig Aidé, most pedig elmeséljük a szerelmi történetünket. A gimnáziumban ismerkedtünk meg, valójában az a helyzet, hogy sosem figyeltem fel rá, ő volt szerelmes belém. Szerelmes leveleket küldött nekem és ilyen dolgokat, míg nem azt mondtam, hogy 'miért nem?'." - mesélte viccesen José Ron, akit a hazai közönség olyan telenovellákból ismerhet, mint a Muchacha italiana viene a casarse (Fiorella), a Simplemente María (María), a Te doy la vida (Tiéd az életem) vagy a Rubí (Rubí visszatér).

"Hogy mi? Jaj, kérlek, egyáltalán nem [voltam szerelmes]." - reagált rá Ariadne Díaz mint Aidé. "Az igazság az, hogy nem volt nagy választék. Egy levelecskét, ha írtam is neki, az volt minden. De ez mostanra megváltozott, mert most egy sikeres üzletasszony vagyok." - mesélte a mexikói színésznő karaktere bőrében, akit pedig például a Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem) vagy az El color de la pasión (A szenvedély száz színe) novellákban láthattunk.


"Majd meglátják a leveles kis dobozát, meglátják. Ne hagyják ki a Papás por conveniencia-t." - tette hozzá José Ron. A párossal és a szereposztás többi tagjával október 21-től ismerkedhet meg a közönség, amikor is elstartol a melodráma a mexikói Las Estrellas 20:30-as sávjában, ahol a Fugitivas-t váltják.

Mit gondoltok az első promók alapján? Kinek keltették fel az érdeklődésüket?


Megjegyzések

Megjegyzés küldése