Papás por conveniencia: Adriana Fonseca visszatérése a telenovellákhoz

A mexikói színésznő visszatér a telenovellák világába Rosy Ocampo legújabb telenovellájában, a Papás por conveniencia hónapok óta forog Mexikóban Ariadne Díaz és José Ron főszereplésével. Elhoztuk az első képeket a színésznő visszatéréséről.


Adriana Fonseca visszatér a gyökereihez, a mexikói színésznő ugyanis, miután évek óta távol áll a telenovellák világától, visszatér a képernyőkre, mégpedig a Papás por conveniencia szereposztásának részeként, melyet Rosy Ocampo, a sikeres Vencer-antológia producere készít Ariadne Díaz és José Ron főszereplésével. A színésznő, aki olyan melodrámákban szerepelt, mint a Rosalinda (Rosalinda), a La usurpadora (Paula és Paulina), a Contra viento y marea (A vadmacska új élete) vagy a Bajo las riendas del amor, habár egy epizódszerep erejéig feltűnt a 2021-es Mi fortuna es amarte-ban, azonban állandó karakterrel egészen a hazánkban szintén vetített Corazón valiente (Több mint testőr) óta nem láthattuk őt.

Adriana már hónapok óta forgatja Mexikóban a telenovellát, mely Pedro Armando Rodríguez és Alejandra Romero Meza eredeti történetéből készül. A folytatásban ti is megnézhetitek az első forgatási képeket a színésznő visszatéréséről.


Várva várt visszatérés

Adriana Fonseca több mint 10 éve távol volt a mexikói melodrámáktól, kivéve azt a rövid epizódszerepet, amelyben 2021-ben a Mi fortuna es amarte című telenovellában láthatta őt a közönség. "Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a televízióba. Ez egy olyan novella, amely a családok újjáépítéséről szól, sok lesz benne a nosztalgia, a zene." – nyilatkozta a mexikói színésznő a sajtónak.


Paulina lesz

A Papás por conveniencia-ban a mexikói színésznő Paulinát kelti életre. "Ő egy olyan nő, aki nem tud megbirkózni egy helyzettel, és az Egyesült Államokba megy, ahol találkozik Jasonnal, aki Ernesto Laguardia, és egy nagyon durva helyzet miatt visszatér, és még ha szeretne újra elmenni, az lehetetlen." – mesélte karakteréről, akit a telenovellában alakít.


Kedves kollégák

Adriana boldog, hogy újra találkozhat "szeretetteljes és szuper tehetséges kollégákkal a kedves Rosy Ocampo nagyszerű projektjében." - vallotta be. A melodráma szereposztását Daniela Luján, Martín Ricca, María Chacón, Miguel Martínez, África Zavala, Ferdinando Valencia, Sherlyn, Lambda García, Cecilia Gabriela, Leticia Perdigón, Joaquín Bondoni és María Perroni is erősítik.


Ismét együtt

A színésznő ismét együtt dolgozik ebben a történetben Ernesto Laguardia mexikói színésszel, akivel több mint két évtizede szerepelt a szintén Rosy Ocampo kezei között készült, sikeres Amigos x siempre című gyereknovellában, melyet hazánkban nem vetítettek; a címének jelentése pedig Barátok mindörökké. A 2000-ben készült novellának ők keltették életre a főszereplő-párosát.


Barátok mindörökké

"Hálás vagyok, hogy újra találkozhatok nagyszerű kollégámmal és színésszel a a Papás por conveniencia-ban." – írta Adriana Fonseca a kép mellé, amelyen Ernesto Laguardiával látható. "Nagyon élvezem ezt az összetett karaktert." – tette hozzá.


Milyen kapcsolatban lesznek?

A színésznő annyit árult el arról, hogy milyen szerepe lesz karakterének a történetben, hogy Tino, a főhős exe lesz, akit José Ron kelt életre, akivel szintén osztottak meg közös képet a közösségi oldalakon.


Forgatási napok

"Forgatási napok, amikor visszatérek a pályára. Felkészülök, hogy a legjobbat nyújtsam. Várják ki, mi lesz itt." – ezekkel a szavakkal kísérte az alábbi képet, melyet szintén megosztott. A Papás por conveniencia egészen pontosan október 17-én startol el a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol a 20:30-as sávot veszi majd birtokba, ahol jelenleg a Fugitivas fut. Tehát Adriana képernyőre való visszatérésére még szűk két hónapot kell várni.

Ki örül neki, hogy a színésznő visszatér? Mit gondoltok, milyen lesz a karaktere?


Megjegyzések