La dinastía Casillas: újabb fontos karakter búcsúzik a sorozattól

Rafael Amaya mellett egy másik emblematikus karakter sem lesz részese a La dinastía Casillas-nak, az El señor de los cielos spin-off sorozatának, melyet a floridai székhelyű Telemundo készít a 2025-ös évre.


Az egyik legjobban várt fikció a 2025-ös évre a Telemundo produkciói közül a La dinastía Casillas, ami az El señor de los cielos spin-off sorozataként készül, melynek címszereplőjét az elismert mexikói színész, Rafael Amaya keltette életre kilenc évadon keresztül. Az új formátumot a tévétársaság upfrontján jelentették be, szép lassan pedig kiderülnek a részletek a szériáról, melynek cselekménye a Casillas klán örököseire fókuszál. Aurelio Casillas azonban nem az egyetlen karakter lesz, aki nem fog feltűnni ebben a folytatásban.

Felina karaktere ugyanis szintén nem lesz részese a sorozatnak, ezt pedig Maricela González, a karaktert életre keltő kolumbiai színésznő erősítette meg közösségi oldalán. "Sokan kérdezik, hogy én is folytatom-e ebben az új sorozatban, amit egyfajta spin-off-ként készítenek az El señor de los cielos-ból... Elárulom Önöknek, hogy én nem leszek benne ebben, az El señor de los cielos mint olyan, már véget ért a kilencedik évaddal. Úgy értelmezem abból, amit olvastam az interneten, hogy egy olyan sorozatot készítenek, mely az El señor de los cielos egyes karaktereivel kapcsolatos, de nem, én nem leszek benne." - jelentette be a színésznő.

Maricela González egy videóban nyilatkozott

A karakter, Felina karaktere pedig a hazai közönség számára sem ismeretlen, hiszen – habár nálunk nem vetítették az El señor de los cielos-t – egy crossover keretein belül feltűnt a La Doña (A végzet asszonya) második évadában, így hazánkban is megismerhettük a 80 részes évadban a karaktert, melyet a színésznő több évadon keresztül alakított a tévétársaság legsikeresebb szuperszériájában. Ezzel pedig búcsúzik Felina karakterétől, mellyel egy fontos ciklusát zárja le sikeres karrierjének.

"Nagy öröm volt, hogy ezt a karaktert képviselhettem, akit annyira szerettek és támogattak. Óriási köszönet azoknak a csodálatos producereknek, akik ottlétük alatt hittek ebben a csapatban, és szárnyakat adtak neki, hogy ilyen magasan repülhessen. Újra találkozunk az úton, hogy továbbra is alkossunk és ezt megosszuk egymással." - írta a színésznő közösségi oldalán. Maricela-nak csak hálával teli szavai voltak a sorozat írójának, aki úgy tűnik, szintén nem folytatja.

Maricela González mint Felina

"Neked, Luis Zelkowicz, egy ilyen bravúr kitalálójának, (több mint 900 óra kreativitás és siker) állva tapsolok." - tette hozzá. A hírt, miszerint Felina nem lesz részese a folytatásnak, nem jól fogadták a rajongók, akik olyan kommentekkel árasztották el a közösségi oldalakat, mint "Szükségünk van Felinára", "Ne menj el" vagy "Nélküled nem lesz ugyanolyan" - olvashatóak a színésznő bejegyzése alatt.


Megjegyzések