La dinastía Casillas: Rafael Amaya nélkül is folytatódik az El señor de los cielos

A Telemundo egy hivatalos nyilatkozat keretein belül mutatta be új produkcióit a 2024-25-ös időszakra, melyek közt szerepel az El señor de los cielos is, azonban Rafael Amaya már nem lesz részese a folytatásnak.


Rafael Amaya hetekkel korábban jelentette be, hogy véget ért a ciklusa Aurelio Casillas-ként, a mexikói színésznek ugyanis lejárt az exkluzív szerződése a floridai székhelyű tévétársasággal, és meghozta azt a nehéz és fontos döntést karrierjében, hogy búcsút mond a Telemundo-nak és a szuperszériának. "Befejezni a ciklusomat az El señor de los cielos-ban ezzel a kilencedik évaddal nagy elégedettséggel tölt el." - nyilatkozta hetekkel ezelőtt az "Egek ura" megformálója a People en español-nak. "Tele vagyok hálával." - tette hozzá.

A mexikói színész több, mint egy évtizeden keresztül keltette életre Aurelio Casillas-t a Telemundo legsikeresebb szuperszériájában, az El señor de los cielos-ban, mely élete szerepe lett és a spanyol nyelvű televíziózás egyik legismertebb arcává tette őt. Azonban ami egyszer elkezdődik, előbb-utóbb a végéhez ér, most pedig a színész úgy döntött, pontot tesz életének ezen részének végére. "[Tele vagyok] hálával Aurelio karakterének fejlődése miatt, ahogyan az egész széria fejlődése miatt, amit az elmúlt 11 évben mutatott." - fejezte ki háláját. "Készen állok egy új részre a karrieremben."

Rafael Amaya a kilencedik évadban

A mexikói színész nyilatkozatára szinte rögtön reagált is a Telemundo, melynek műsorán jelenleg is fut a szuperszéria kilencedik évada. "Rafael Amaya több mint egy évtizede szerves része a Telemundo családnak és az El señor... széria sikerének. Folyamatos elhivatottsága és professzionalizmusa, valamint nagyszerű tehetsége adtak életet az egyik legkedveltebb és leglegendásabb karakternek ezekben az időkben. Együtt hoztuk el közönségünknek a spanyol televízió legsikeresebb és leghosszabb ideig futó fikciós sorozatát. A legjobbakat kívánjuk Rafaelnek a jövőbeli projektjeihez, és reméljük, hogy lesz még lehetőségünk együttműködni vele."

De Rafael távozása az El señor de los cielos-ból nem jelenti a sikeres szuperszéria végét, melyben az elismert mexikói színész több mint 10 évig szerepelt. A Telemundo ugyanis csütörtökön bejelentette, hogy a legendás széria egy új generációval folytatódik, mely jelenleg a La dinastía Casillas, azaz magyar fordításban a Casillas-dinasztia munkacímet viseli.

Rafael Amaya

A sikeres szuperszéria folytatásában "Rutila (Carmen Aub), Ismael (Iván Arana) és a Casillas-ok örökösei készen állnak arra, hogy megmutassák, hogy a családi örökség az ereikben fut. De milyen egy dinasztia kihívások nélkül? Apjuk ellenségei lesben állnak, bosszút és hatalmat keresve, de Casillas-ék nem hátrálnak meg semmiféle fenyegetés elől” – közölte a tévétársaság a múlt csütörtöki nyilatkozatában. "A Casillas-dinasztiában az adrenalin új magasságokba emelkedik, ahogy az akció, az intrika és a szenvedély összefonódik." - egészítették ki.

A közönségnek tehát nem kell búcsút vennie a szériától, amikor annak kilencedik évada hamarosan a végéhez ér a Telemundo műsorán, ugyanis a történetnek még koránt sincs vége. Az pedig, hogy milyen módon tűnik el az "Egek ura" a fikcióból, hamarosan kiderül, mivel közeledik az évad befejezése. És hogy milyen sorozatokat jelentett még be a Telemundo? Holnapi posztunkban folytatjuk a felsorolást...


Megjegyzések