Sed de venganza: a színészek mesélnek kulisszatitkokat

Isabella Castillo, Danilo Carrera és Alexa Martín főszereplésével érkezik a Sed de venganza, egy újabb bosszúról szóló történet a Telemundo-tól, mely az El Conde, amor y honor-t váltja.


Egyik bosszú véget ér, de máris kezdődik egy újabb. A floridai székhelyű Telemundo felfedte legújabb telenovellája, a Sed de venganza premierdátumát; a melodráma október 15-én startol el a 21 órás idősávban, Isabella Castillo, Danilo Carrera és Alexa Martín főszereplésével. Mindeközben egy másik bosszú pedig véget ér, mégpedig a Fernando Colunga és Ana Brenda Contreras főszereplésével futó El Conde, amor y honor, mely már befejező részeinél tart a csatorna műsorán.

A bosszúval, szerelemmel és árulással teli történet, mely Miami vibráló helyszínein játszódik, Fernanda Ríos (Isabella Castillo) életét meséli el, aki egy gyönyörű és ügyes nő, készen arra, hogy elszökjön a gyermekkori szörnyű bántalmazások elöl. Azonban tervei megváltoznak, amikor az árulás és a zsarolás Eugenio Beltrán (Diego Olivera) sötét világába vezetik, aki egy haragtartó és kegyetlen üzletember, aki ígéretet tett, hogy bosszút áll a Del Pino családon, és arra használja fel a nőt, hogy véghez vigye szörnyű terveit. A folytatásban bekukkantunk kicsit a novella kulisszáiba, melyről maguk a színészek árulnak el részleteket.


Rejtélyes és összetett

Isabella Castillo kiemeli, hogy a karaktere "az érzelmek terén egy állandó hullámvasút. Nagyon rejtélyes és nagyon összetett." - mesélte a kubai színésznő, aki Fernanda Ríos-nak ad életet a történetben, mely egyben első főszerepét is jelenti a tévétársaságnál.


Nincs beskatulyázva

Danilo Carrera meglátása szerint karaktere, Fransisco Ramírez "egyáltalán nincs beskatulyázva. Teljesen kettős, sok hibát követ el; és még így is rá kell vennem az embereket, hogy szeressék őt." - mesélte az ecuadori színész, aki ezzel teszi meg várt debütálását a Telemundo-nál.


Várva várt lehetőség

Isabella és Danilo évek óta jó barátok. "Korábban is dolgoztunk már együtt, mindig is nagyon vártuk, hogy megkapjuk ezt a lehetőséget." - vallotta be a kubai gyökerekkel rendelkező színésznő, akit éveken át láthatott a közönség az El señor de los cielos-ban.


Megdöbbentő

Danilo szavaival élve, a Sed de venganza "ismét hozza a Telemundo DNS-sét, erős, megdöbbentő történettel, latinoknak készítve".


Új főhősnői arc

Alexa Martín zárja a fő szerelmi háromszöget Danilo és Isabella mellett, akinek szintén fontos lépés ez a melodráma karrierjében, ugyanis ezzel főhősnőként debütál. "Elisa egy erős nő, aki nagyon tisztán látja, mit akar." - magyarázta a karakteréről a színésznő.


Teljesen megfejthetetlen

Carlos Torresnek még soha nem volt lehetősége ennyi árnyalattal rendelkező karaktert eljátszani. "Teljesen megfejthetetlen" - vallotta be a kolumbiai színész. "Egy emberi lény, így jellemezem én, jó dolgokkal, rossz dolgokkal, hibákkal, fizikai problémákkal; van egy problémája, nem mesélhetek sokat erről, a szexuális része, ami nem működik jól neki és ráadásul szörnyű döntéseket hoz a sorozat során." - mesélte.


Csodálatos kockázatok

"A szereposztás lenyűgöző, szerelmes vagyok a szereplőgárdába, olyan színészek, akiknek nagy vágyaik [vannak], nyomot akarnak hagyni." - mondta Miguel Varoni, a telenovella rendezője. "A Telemundónál, mint mindig, most is csodálatos kockázatokat vállalunk."


Nagy bosszúvágy

"Eugenio Beltrán egy erős karakter, ő egy olyan karakter, aki bosszút állni jön, és sok bosszúvágyat hoz magával." - mesélte Diego Olivera elöljáróban a karakteréről. "Nem spoilerezhetem a történetet, de Eugenio a Saúl Lisazo által alakított karakter féltestvére, és itt lesz egy nagyon erős összecsapás." - tette hozzá.


Premier

A melodráma október 15-én veszi kezdetét a 21 órás sávban a Telemundo műsorán, a hivatalos trailert pedig korábbi posztunkban, ide kattintva találjátok.


Megjegyzések