Sed de venganza: kiadták a hivatalos trailert

Az El Conde, amor y honor nagy sikere után egy újabb saját gyártású telenovella érkezik a floridai székhelyű Telemundo műsorára; a Sed de venganza-hoz már a hivatalos trailert is kiadták.


Szerelem, árulás, bosszú, akció és szenvedély... ezt ígéri a közönség számára a floridai székhelyű tévétársaság legújabb telenovellájával, melyben benne lesz a Telemundo DNS-e, egy igazi, tőlük megszokott sorozatot láthat majd a közönség, melynek főszereplőit Isabella Castillo és Danilo Carrera keltik életre, egy igazi sztárszereposztás mellett. Május óta forog a Sed de venganza a Telemundo Centerben és Miami lenyűgöző helyszínein, nemrég bejelentették, hogy hamarosan képernyőre is kerül majd, most pedig a hivatalos premierdátumot is bejelentették.

A tévétársaság, melynek csatornáján jelenleg az El Conde, amor y honor befejező etapja fut nagy sikerrel, a napokban tett közzé egy hivatalos trailert a melodrámához, mellyel egyben fel is fedték a premierdátumot. A novella egészen pontosan október 15-től, keddtől lesz látható a Telemundo műsorán, ahol a kosztümös melodrámát váltja majd. A hivatalos trailert pedig mi is elhoztuk nektek, az alábbiakban nézhetitek meg magyar felirattal.


A bosszúval, szerelemmel és árulással teli történet, mely Miami vibráló helyszínein játszódik, Fernanda Ríos (Isabella Castillo) életét meséli el, aki egy gyönyörű és ügyes nő, készen arra, hogy elszökjön a gyermekkori szörnyű bántalmazások elöl. Azonban tervei megváltoznak, amikor az árulás és a zsarolás Eugenio Beltrán (Diego Olivera) sötét világába vezetik, aki egy haragtartó és kegyetlen üzletember, aki ígéretet tett, hogy bosszút áll a Del Pino családon, és arra használja fel a nőt, hogy véghez vigye szörnyű terveit. Még tovább bonyolódnak a dolgok, amikor Fernanda megtalálja a szerelmet Fransisco-ban (Danilo Carrera), egy fiatal férfiben, akinek tönkretette az életét, és amikor a férfi megbizonyosodik róla, hogy a nő a felelős mindenért, mindent feltesz arra, hogy kielégítse végtelen 'bosszúvágyát'.


Saúl Lisazo, Diego OliveraAlexa Martín, Sebastián Carvajal, Carlos Torres, Roberto Romano, Rodolfo Salas, María José Camacho, Javier Ponce, Fefi Oliveira, Roberta Burns, Humberto Búa, María Laura Quintero, Sandra Itzel, Claudia Coria, María Eugenia Arboleda és Daniela Martínez is erősítik a szereposztást.

Ki várja már a premiert? Mit gondoltok a trailer alapján?


Megjegyzések