Amar: bejelentették a szereposztást

Szeptemberben megkezdődik Ignacio Sada újdonsága, az Amar munkacímen készülő projekt forgatása, melynek szereposztását szép lassan fedte fel a produkció az elmúlt időszakban.


Miközben egyes telenovellák véget érnek, addig már újak készülnek a mexikói Álomgyár falai között. Ez az esete az Amar munkacímen készülő telenovellának, melynek vezető producere Ignacio Sada Madero, akitől olyan alkotásokat láthattunk, mint az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe) vagy a Simplemente María (María). A chilei történet adaptációjaként készülő telenovella főszereplő-párosát Eva Cedeño és David Zepeda keltik életre, akiket pár hete jelentettek be egy hivatalos sajtótájékoztató keretein belül.

A telenovella Estrella Contreras (Eva Cedeño), egy egyedülálló anya történetét követi nyomon, aki azért küzd, hogy felnevelje lányát, Azult. Apja halála után Estrella szükségesnek találja, hogy visszatérjen szülőfalujába, ahol találkozik Fabián Bravóval (David Zepeda), egy özvegy férfival, aki szakmája szerint halász, és aki azért küzd, hogy visszaszerezze lánya, Yazmín felügyeleti jogát. Fabián és Estrella egymásba szeretnek, és különféle nehézségekkel kell szembenézniük, hogy megszilárdítsák szerelmüket és előrevigyék családjukat.

Eva Cedeño és David Zepeda, a telenovella főszereplői

A férfi főhőst alakító mexikói színész szavai szerint "ez egy nagyon jól felépített történet, a fejlődésről szóló történet, emellett egy 100%-ig családias történet, az emberek azonosulni fognak ezzel a történettel, különösen az erkölcsi értékekkel, amit kiemel." - mesélte az Acorralada (Sarokba szorítva), a La fuerza del destino (A végzet hatalma) és a Vencer el desamor (Viharos szívek) főhőse. Az utóbbi időszakban producer szép lassan elkezdte felfedni a novella szereposztásának tagjait a közösségi oldalakon. Habár még nem jelentették be a teljes szereposztást, olyan nevek emelkednek ki, mint Eugenia Cauduro, Olivia Collins, míg a gonoszkodásról Laura Carmine és Víctor González gondoskodnak majd. A folytatásban pedig ti is végignézhettek azon színészek listáján, akik már biztosan erősítik a melodráma szereposztását, ami februárban kerül a mexikói Las Estrellas képernyőire.

Eugenia Cauduro lesz Gertrudis


Juan Carlos Barreto lesz Ulises Contreras, a főhősnő édesapja

Diego de Erice a történet egyik antagonistája, Nicolás lesz


Olivia Collins szintén egy antagonista lesz Rosalba bőrében


Ramsés Alemán lesz Valentín


Pascual bőrében lesz látható Lalo Palacios


Irantzu Herrero is erősíti a szereposztást


Diana Haro karaktere Perla Contreras lesz, a főhősnő egyik húga


Gaby Ramírez is részese a projektnek


Martín Rojas is szerepelni fog a novellában


Arturo Vázquez is erősíti a szereposztást


Martín Brek lesz Porfirio, az egyik antagonista


Claudia Troyo szintén szerep majd


David Ulloa bújik Xavier bőrébe


José Montini is erősíti a szereplőgárdát


Oliver lesz Andrés Vázquez karaktere


Fabiola Andere lesz Adriana


Gaby Mellado ezúttal Brisa bőrében mutatkozik be


Karla Gaytán lesz Yazmín, a férfi főhős lánya


Camille Mina lesz a főhősnő lánya, Azul


Sebastián Guevara ezúttal Iker bőrébe bújik

Mit gondoltok az eddig bejelentett szereposztásról?


Megjegyzések

Megjegyzés küldése