Amar: bejelentették Ignacio Sada újdonságának főszereplőit

Hétfőn egy hivatalos sajtótájekoztató keretein belül jelentette be legújabb telenovellája főszereplő-párosát Ignacio Sada Madero producer. "Hivatalosan is bejelentem két nagy-nagy tehetség, barát részvételét." - nyitotta meg az eseményt.


Ignacio Sada Madero, a TelevisaUnivision egyik kedvelt producere hétfőn egy hivatalos sajtótájékoztatón jelentette be legújabb telenovellája főszereplő-párosát, akik exkluzív módon nyilatkoztak is a sajtónak a legújabb novellájukról. A projekt már ismerős lehet nektek, ugyanis éppen hétfőn olvashattatok róla ezen posztunkban, hogy az elhunyt Nicandro Díaz félbemaradt projektjéről van szó, ezzel együtt a főszereplők nevei sem meglepőek, akiket Eva Cedeño és David Zepeda keltenek életre, hiszen már korábban is megírtuk, most pedig hivatalosan is bejelentették őket. A színészek először nyilatkoztak új projektjükről, mely egyelőre az Amar, azaz Szeretni munkacímen fut.

"Nagy öröm, hogy bemutathatjuk Önöknek ezeket a karaktereket, akiket életre keltünk ebben az új produkcióban, amin egy nagy áldás van, ugyanis két csapatot fogunk összevonni, az egyik a kedves Nicandro csapata, aki az első naptól kezdve áldást küldött ránk, a másik pedig a kedves Nacho csapatának egy része, akit annyira szeretünk, és akivel eddig nagyon jó volt együtt dolgozni." - mesélte Eva Cedeño arról, hogyan is fog zajlani a munka.


Ahogyan a színésznő is elmondta, a projekthez megtartják Nicandro Díaz csapatát, beleértve társproducerét, J. Antonio Arvizu-t és a teljes csapatot, és hozzájuk csatlakozik még vezető producerként Ignacio Sada, illetve az ő csapatának egy része; így készül majd a telenovella, mely egy chilei történet, az Amar profundo feldolgozása lesz. A melodrámában a közönség megismerheti Estrella Contreras és Fabián Bravo történetét, a színészek pedig örömmel meséltek karaktereikről.

"Ha valamiért kiválasztottam ezt a projektet, ha valamiért kimondtam az igen, az a karakter erőssége miatt [volt]. Estrella az a karakter, akit életre keltek ebben a telenovellában, aki egy erős nő, odaadó a családjával. Estrella-nak két testvére van, ezért is áll közel hozzám, mert nekem is van egy ilyen családom és van két testvérem. Az édesanyja és az édesapja különváltak egy múltbéli történés miatt, ami az édesapjával történt, úgyhogy Estrella-nak vissza kell térnie a falujába, hogy segítse a családját." - nyilatkozta a mexikói színésznő.


"Tetszik a történet, egy erős nőről szól, egy nőről, akik odaadó a családjával, egy nőről, aki fejlődni akar, de ez lehetetlenné válik számára, mert egy halászfaluban van, amit a férfiak irányítanak, ahol el akarják lehetetleníteni, meg akarják akadályozni, hogy dolgozzon, hogy ne tudja előrevinni a családját, mindezt csupán azért, mert nő." - tette hozzá Eva, akit hazánkban többek között a Te doy la vida (Tiéd az életem) és a Cabo (Szerelmek Cabóban) telenovellából ismerhet a közönség.

A novella férfi főhősét pedig a másfél éves pihenője után visszatérő David Zepeda kelti életre, aki szintén kihangsúlyozta a projekt fontosságát. "Köszönjük, hogy itt vannak, ez egy nagyon fontos nap számomra, és minden bizonnyal Eva számára is. Nagy lelkesedéssel fogadtam el ezt a történetet Nacho-tól, először is mindenek előtt azért, mert Nacho nagyszerű ember és azok közé tartozik, akiket a legjobban szeretett Nicandro Díaz úr, nagyszerű barátok [voltak], és hogy ő részese ennek a történetnek, melyet valamilyen szinten Nicandro Díaz kezdett el, nem is tudta volna jobb kezekben hagyni." 


A novella történetéről az Acorralada (Sarokba szorítva), a La fuerza del destino (A végzet hatalma) és a Vencer el desamor (Viharos szívek) főhőse elmondta, hogy "ez egy nagyon jól felépített történet, a fejlődésről szóló történet, emellett egy 100%-ig családias történet, az emberek azonosulni fognak ezzel a történettel, különösen az erkölcsi értékekkel, amit kiemel." - mesélte. Végül pedig karakteréről és annak szerepéről a történetben szintén adott egy kis előzetest. "Ez egy fejlődésről szóló történet, Estrella és az én karakterem [fejlődéséről], akik nehéz körülmények között vannak, de az erkölcsi értékekkel, munkával, erőfeszítéssel és ellentétekkel, ami a kezdetekkor a páros közt van, együtt előre jutunk. Fabián Bravo-t keltem életre, ezekkel a körülményekkel, amit említettem." - magyarázta.

A további szereposztásról hivatalosan még nem nyilatkoztak, azonban egyesek szerint a történet férfi főgonosza Diego de Erice lesz, a női főgonosz szerepéért pedig a castingon Laura Carmine, Jessica Coch, Sara Corrales, Margarita Muñoz, Bárbara Islas, Sofía Olea és Adriana Wiliams is megfordultak.


Akinek a részvételét viszont már megerősítették az Ana Martín, aki úgy tűnik, a történetben a főhősnő nagymamáját keltené életre. A telenovella jelenleg az előkészületek fázisában van, így minden bizonnyal szép lassan felfedik a neveket, akik részesei lesznek a szereposztásnak, a forgatásokat szeptember 30-án kezdik meg, képernyőre pedig 2025. februárjában kerülnek a még el nem startolt Papás por conveniencia helyén.

Mit szóltok a főszereplőkhöz? Kinek keltette fel az érdeklődését ez a projekt?


Megjegyzések

  1. Nagyon remélem, hogy változatnak a címen, mert ennél már csak az lenne nevetségesebb, ha simán Amor lenne. (Vagy Pasión - de az már ugye foglalt :D)

    VálaszTörlés
  2. Zepada? Na ne!! Dögunalom!! Szalasztva!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez a nő olyan csúf, egyáltalán hogy is kaphat főszerepet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zepedanak meg kíváncsi vagyok lesminkelik-e a két karján levő cigánytetkót🤣 undorító, ahogy elcsúfította magát xD

      Törlés
    2. A cabo-ban mellékvágányra került végre, azt hittem már nem kap főszerepet, sajnos nem lett igazam.
      Semmilyen a színészi játéka, azt sem értem, hogy Ana Brenda, Maite Perroni, Adriana Louvier, Silvia Navarro-t miért nem kaphat főszerepet a Televisanal?
      Miért kell ugyanazon arcoknak szerepelni folyamatosan..

      Törlés

Megjegyzés küldése