Papás por conveniencia: legújabb hírek, egy helyre összegyűjtve

Rosy Ocampo telenovellája csupán októberben kerül a mexikói képernyőkre, azonban a telenovella forgatásai gőzerővel zajlanak Mexikóban. Nézzük a legfrissebb híreket!


Október 17-én érkezik meg végül a mexikói Las Estrellas műsorára a Papás por conveniencia, melynek főszereplőit Ariadne Díaz és José Ron alakítják. Rosy Ocampo a sikeres Vencer-antológia után most egy független, önálló történettel érkezik a képernyőkre, melynek szintén fontos célja lesz tanulságos mondanivalók közvetítése a közönség felé ezzel az eredeti alkotással, melyet Pedro Armando Rodríguez ír.

Többek között África Zavala, Ferdinando Valencia, Leticia Perdigón, Cecilia Gabriela, Ernesto Laguardia, Horacio Pancheri, Sherlyn, María Perroni, Joaquín Bondoni és a volt gyerekszínész sztárok, Daniela Luján, Martín Ricca, Miguel Martínez, María Chacón és Jonathan Becerra is erősítik a telenovella szereposztását, melyről mai posztunkban elhoztuk a legfrissebb híreket.


Szülinap után szülinap

Nemrég egy hírösszefoglaló keretein belül osztottuk meg veletek, hogyan ünnepelte meg a stáb a főhőst alakító José Ron születésnapját. Augusztus 12-én, hétfőn újabb születésnapot ünnepelt a telenovella csapata, ezúttal azonban África Zavala volt az, aki újabb életévet töltött be. A színésznőt, aki Federica-t, a történet főgonoszát kelti életre, szintén meglepte a novella stábja egy tortával és felköszöntötték őt.


Sherlyn is visszatér

Miután évek óta távol áll a telenovellák világától, Sherlyn egy epizódszerep erejéig feltűnik Rosy Ocampo újdonságában, mégpedig Silvanát alakítja, a reproduktív orvoslásra szakosodott kiváló orvost, aki olyan döntő titkot őriz, amely, ha kiderül, megváltoztatja fia, nagynénje és két nagy barátja jövőjét a gimnáziumból: Clara (Daniela Luján) és Rudolf (Martín Ricca). A színésznő már fel is vette a jeleneteit, októbertől pedig a közönség is ismét láthatja őt a mexikói képernyőkön.


Adnak majd beszédtémát

Ariadne Díaz és José Ron egy újjáalakított családot alkot meg a TelevisaUnivision új telenovellájában, melynek főszereplőit, Aidé-t és Tino-t keltik életre, s mely 11 évvel azután, hogy együtt szerepeltek a La mujer del vendaval-ban, ismét egy párként egyesíti őket a fikcióban. "Azt hiszem, mindketten sokkal érettebbek lettünk." – állította Ariadne. Történetbeli családjuk pedig sok beszédtémát fog majd adni a nézőknek, hiszen a cél itt is az, hogy tanulságos mondanivalókkal szolgáljanak a közönségnek.


A fiáért fog harcolni

José Ron-nak egy mozgáskorlátozott fia lesz mint a telenovella főhőse. A karakter, akit a kisfiú Juan Pablo Velasco alakít, mozgáskorlátozottsággal született, amelyet egy furcsa betegség okoz, mely mindig is tolószékbe kényszerítette őt, és ami daganatokat és vérrögöket okoz nekik, melyek akár halálhoz vezethetnek.


A végéhez közeledik

Ariadne Díaz-nak – és a teljes csapatnak – a forgatások végével kell szembenézniük hamarosan. "Már a projekt befejezése előtt állunk, így az igazság az, hogy ezen a ponton mintha az összes függőben lévő feladat kezdene előjönni, mert már kevés időnk van jelenetek, zenék, interjúk, fényképek elkészítésére, bármire, ami függőben van. Ez a fázis a telenovellák forgatásán általában nagy intenzitással zajlik. Nehéz, durva." - állította a színésznő a People en español-nak.


Négy szakaszból áll

"Mindig azt mondom, hogy a novellák 4 fázisra oszlanak: az első az, ahol mindannyian még ismerkedünk egymással, és minden új, a második szakaszban mindannyian nagyon jó barátok vagyunk, együtt megyünk enni, és mindent együtt csinálunk, a harmadik fázis, amikor már nem kedveljük egymást, már túl sokat láttuk egymást, már nem szeretjük egymást, az embernek kevés a toleranciája, kevés a türelme, és a végén jön a nosztalgia része, ami egy kicsit most kezdődik, amikor már búcsút veszel a helyszínektől, elbúcsúzol néhány stúdiótól, elbúcsúzol néhány kollégától." - mesélte a színésznő. A Papás por conveniencia október 17-én érkezik a Las Estrellas 20:30-as sávjába.

Ki várja már a premiert? Kíváncsiak vagytok, mit hoz nekünk ezúttal Rosy Ocampo?


Megjegyzések