A múlt börtönében: Arantza Ruiz mesél közös jeleneteiről Sebastián Poza-val

A mexikói színésznő és Mayrín Villanueva fia egy párost alakítottak a TelevisaUnivision telenovellájában, mely a Vencer-antológia harmadik részeként készült 2021-ben.


Arantza Ruiz kelti életre a Vencer-antológia harmadik darabjaként készült Vencer el pasado (A múlt börtönében) egyik főhősnőjét, Mariluzt, egy szerény körülmények között élő, konzervatív családból származó lányt, akinek el kellett menekülnie falujából, miután intim képeket hozott nyilvánosságra a lányról. A színésznő, aki karakterével belopta magát a közönség szívébe, elmesélt egy-két anekdotát a melodrámáról, melyben főhősnő-társait Angelique Boyer, Erika Buenfil és Ana Paula Martínez keltik életre.

A fiatal színésznő, aki a hazánkban is ismert színész, Alejandro Ruiz lánya, többek között arról is mesélt, milyen volt együtt dolgozni a fikcióbeli párját, Ulisest alakító Sebastián Poza-val, illetve azt is megosztotta, milyen tanulságokat hagyott neki karaktere, akit Rosy Ocampo novellájában játszott. A folytatásban olvashatjátok az interjút, a színésznőt pedig tovább követhetitek Mariluz bőrében minden hétköznap 14:35-től a TV2 műsorán.


Volt olyan jelenet, amit valamilyen okból nehéz volt leforgatnod?

"A jelenet, amelyben Mariluz öngyilkosságot próbál elkövetni, és éppen ugrásra készül. Nagyon félek a magasságtól, ezért a szakadék szélén lenni... A karakternek és a jelenethez is bevált, de személy szerint rettegtem. Ez egy olyan jelenet volt, amit 6 óra alatt csináltunk meg, csak erre volt egy külön egységünk. Azt hiszem, ez a kedvenc jelenetem az egész novellában, még ha az első részekben is van."


Mi hívta fel legjobban a figyelmedet Erika Buenfil munkájában a forgatási stúdióban?

"Erika rendkívül szórakoztató. Valójában miatta kezdtem el használni a TikTok-ot, mert lenyűgözőnek tűnt számomra, hogy a forgatáson voltunk, és a jelenetek közötti 13 percben, amikor átrendezték a kamerákat, azt mondta, 'Arantza gyere, gyere, csináljunk egy TikTokot'. Látni, milyen könnyedén csinálta, milyen szórakoztató, hogyan kezel mindent egy hihetetlen komédiával. Csakúgy, mint a TikTokon, az életében is nagyon szórakoztató nő, és nagyon is tudatában van annak, hogy rendkívül fontos szerepe van, ugyanakkor rendkívül megalapozott ez, és nagyszerű kolléganő. Azt hiszem, ez nagy meglepetés volt számomra."


Milyen volt a kémia a stúdióban Sebastián Poza-val?

"Sebastián nagyszerű színész. Fiatal kora ellenére, hihetetlen, hogy mit ér el és amit még elérhet. Néha úgy veszekszünk, mint a testvérek, mert mivel ő még kicsi és nagyon szétszórt, ezért mivel én pedig egy dolgozó hölgy vagyok, azt mondom neki, hogy 'koncentrálj, gyerek'. És nagyon zavarta őt, amikor azt mondtam neki, hogy 'nem csókolhatlak meg, mert ez illegális'. Mert amikor a novellát forgattuk, ő 17 éves volt, én pedig 24, szóval nagyon furcsa volt (nevet). De úgy gondolom, hogy testvérekként jöttünk ki egymással, és egy nagyon-nagyon klassz kémia alakult ki köztük, ami a képernyőn is látható."


Mi volt a legnagyobb tanulság, amit Mariluz hagyott neked?

"A legnagyobb lecke, amit Mariluz hagyott nekem, az az, hogy bármilyen nagy vagy kicsi az álmod, meg tudod valósítani. Nem számít, milyen az út, ha nem adod fel, akkor teljesítheted, mert neki sok akadálya volt a novella során, és nem volt szüksége senkire. Végső soron talált embereket, akik támogatták őt, de ő volt az, aki szörnyű helyről érkezett, hogy megvalósítsa álmait, hogy egyetemre járjon, és megkapja azt a munkát, amit szeretne..."


Megjegyzések