A szerelem ösvényei: műsorváltozás az Izaura TV-n

Nemrég írtuk meg, hogy az Izaura TV duplázva adja majd a nemrég műsorra tűzött klasszikus telenovellájukat, A szerelem ösvényeit, azonban ez mégsem lesz így.


Csupán egy hete vette kezdetét az Izaura TV műsorán a TelevisaUnivision 2002-es klasszikus telenovellája, a Las vías del amor (A szerelem ösvényei), melynek főszereplőit Aracely Arámbula, Jorge Salinas és Gabriel Soto keltik életre, de máris több műsorváltozás is érintette a történetet, mely Perla kalandos életét meséli el. A novella a 20 órási sávban startolt el július 22-én, hétfőn, majd pár napra rá bejelentették, hogy augusztus 6-tól dupla résszel fogják adni, mégpedig 19 órás kezdéssel.

Nos, újabb műsorváltozáson esik át a melodráma, melynek szereposztását Enrique Rocha, Daniela Romo, José Carlos Ruiz, Nuria Bages, Abraham Ramos, Martha Julia, Julio Alemán, Alfredo Adame, Blanca Sánchez, Sasha Montenegro, Dulce, Margarita Magaña, Patricia Navidad, Rafael Amaya, Rudy Casanova, Manuela Imaz, Jorge Consejo és Elizabeth Álvarez is erősítik, ugyanis már nem fogják dupla résszel adni


A novellát nem adják dupla résszel, legalábbis egyelőre biztosan nem. Augusztus 6-tól valóban 19 órai kezdéssel lesz látható a telenovella, viszont nem dupla, hanem csak egy rész lesz látható, mivel a 20 órási sávban egy török sorozat ismétlését tűzi műsorra a csatorna. A változás pedig a délelőtti ismétlést is érinti, mely jelenleg 11:25-től látható a csatorna műsorán, augusztus 6-tól azonban ez is körülbelül egy órával hamarabbra csúszik, tehát 10:20-tól lesz.


Klasszikusok az Izaurán

A Las vías del amor (A szerelem ösvényei) klasszikus telenovella visszatérésével ismét terítékre kerültek a retro novellák, melyeket hosszú évek óta nem ismételtek meg, és nem is érhetőek el semmilyen internetes oldalon, köztük a María Mercedes, María Isabel, Samantha, Salomé, Tiltott szerelem, A vadmacska új élete, Milagros, és még többet is felsorolhatnánk. Többen írjátok, hogy jó lenne látni őket, jó lenne, ha több klasszikust venne elő az Izaura TV. Ezzel kapcsolatban azt tudjuk tanácsolni, hogy érdemes írni a csatornáknak és kérni őket arra, hogy tűzzék ismét műsorra őket, hiszen A szerelem ösvényeit is többen kérték és végül csak leadják. Kitartónak kell lenni, az biztos, de érdemes jelezni feléjük, hogy lássák az érdeklődést, és hogy van igény a klasszikusokra.

Ti mit gondoltok? Szívesebben láttátok volna dupla résszel a novellát vagy jobban örültök, hogy egy rész lesz naponta?


Megjegyzések

  1. Nagyon jó sorozat!!!!! Annyiban örülök, hogy nem lesz duplázva, mert így 1 évig velünk marad :) Legalább addig se adnak a helyén valami hülye Perronis, vagy Spanicos sorozatot.

    VálaszTörlés
  2. Ugyan nem követem nyomon az Izaura tévé műsorszerkesztését, de még az újév második napján elcsíptem a Sonadoras este 8 órás ismétlését, és emlékeim szerint azt tavaly a duplázáson kívül nem pakolták át azonnal másik sávba.
    Ebből arra következtetek, hogy a rég nem vetített klasszikus csatornapremier főműsoridőbe pakolása, és plakátokon hirdetése ellenére egyelőre nem találja a nézőközönségét, emiatt került szóba a duplázás, végsősoron pedig a 7 órási sávba költöztetése. Egyébként az első részek tényleg nagyon unalmasak, eseménytelenek, de a későbbi epizódok egészen biztosan megtalálnák a maguk nézőközönségét.
    +1: A Sonadoras után én a Szeretők és riválisokat lőttem volna el, és csak azután A szerelem ösvényeit. Szerintem a Sonadoras és A szerelem ösvényei nem teljesen egy novella-nézőréteget szólít meg, de az Amigas y rivales juvenil vonala + néhol befigyelő hatásvadász brutalitása jó átmenet lett volna A szerelem ösvényei nézői számára. De reméljük így is a legjobbakat :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése