A szerelem ösvényei: augusztus 6-tól dupla résszel

Hétfőn indultunk útjára A szerelem ösvényein a klasszikus telenovella nagy visszatérésével a hazai képernyőkre, melyet a TV2 Csoport csatornája, az Izaura TV vett elő 19 év után.


19 év után visszatért a hazai képernyőkre a Televisa egy 2002-es klasszikus alkotása, a Las vías del amor, melyet hazánkban A szerelem ösvényei címmel ismer a közönség, s melyre rengeteg rajongó várt már, hogy ismét műsorra tűzze valamelyik csatorna. Aracely Arámbula, Jorge Salinas és Gabriel Soto főszereplésével július 22-én hétfőn vette kezdetét a novella az Izaura TV műsorán, ahol jelenleg minden hétköznap követhetjük nyomon.

A telenovella, melynek szereposztását Enrique Rocha, Daniela Romo, José Carlos Ruiz, Nuria Bages, Abraham Ramos, Martha Julia, Julio Alemán, Alfredo Adame, Blanca Sánchez, Sasha Montenegro, Dulce, Margarita Magaña, Patricia Navidad, Rafael Amaya, Rudy Casanova, Manuela Imaz, Jorge Consejo és Elizabeth Álvarez is erősítik, azonban hamarosan már dupla résszel látható a csatorna műsorán, így duplán nézhetjük Emilio Larrosa novelláját, melyre annyit vártunk.


A juvenil novella egészen pontosan augusztus 6-tól lesz duplázva, amikortól is már 19 órakor kezdődik az Izaura TV-n és két epizódot fognak vetíteni egy nap. A csatorna ugyanezt tette a tavasszal ugyanebben a sávban futó Soñadoras-szal (Szerelmes álmodozók), mely szintén a producer alkotása. Ennek következményeként hamarabb is befejeződik majd a telenovella, mely így is elég hosszú, összesen 220 részes – habár azt nem tudni, hogy ez a duplázás végig fog-e tartani vagy csupán bizonyos ideig.

A részeket pedig továbbra is eléritek majd nálunk is, a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva, ahova HD 720p felbontásban töltjük fel őket a vetítés után pár órával, ahogy időnk engedi.

Ki követi közületek a novellát? Először nézitek vagy nosztalgiáztok? Ki örül a duplázásnak?


Megjegyzések

  1. Követem. Most nézem először, sok jót olvastam róla. Eddig nagyon tetszik. Nuria Bages nagy kedvencem és Martha Julia.

    VálaszTörlés
  2. 2005-ben kisiskolásként követtem a tv2-n, belenéztem az ismétlésbe, hát hogy is mondjam, nem az én világom ma már a műfaj, és a sorozat is meglehetősen idejét múlt.
    A duplázás minden bizonnyal a végtelen epizódszám miatt van, de szerintem max 3 hónapig adják duplázva, máskülönben elég hamar kifutna.

    Két érdekesség:

    - A szerelem ösvényei a Vadmacskához hasonlóan alműfaját tekintve cirkusznovella (pejoratív értelemben olyan telenovellák megnevezése, melyek hatásvadász módon igyekeznek fenntartani a nézők figyelmét, klisés és képtelen bonyodalmakkal, karakterekkel, általában végtelen epizódszámban), mindkettő 2002-2003 között készült, 200+ epizódszámmal, és a maguk idejében nagyon sikeresek voltak
    - A szerelem ösvényeit a tv2, a Vadmacskát pedig a Viasat3 mutatta be, mindkét sorozat magyarországi premierje 2005. január 3.-án volt, és mindkét sorozatot az Izaura Tv július 22.-ei dátummal mutatta be újra (a Vadmacskát még 2019-ben, A szerelem ösvényeit 2024-ben).
    +1: Aki emlékszik, 2005-ben már lecsengett itthon a telenovellák iránti óriási lelkesedés, elvétve futottak itthon romantikus sorozatok a délelőtti sávokban, viszont mind A szerelem ösvényei, mind a Vadmacska a délutáni órákban kaptak lehetőséget a magyar tévéktől, és mindkettő meglehetősen sikeres is volt

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése