El señor de los cielos: így búcsúzott a szuperszéria kilencedik évada

 Tűzben égtek a közösségi oldalak az El señor de los cielos 9 szerda esti fináléja után, ugyanis a befejezés sok rajongót kiakasztott. "Ez nem igazságos." - írták, többek között, a közösségi oldalakon.


Nagy találgatások voltak a rajongók között, hogy vajon hogyan fog befejeződni június 26-án, szerda este a Telemundo legsikeresebb és leghosszabb szuperszériája, az El señor de los cielos, különösen annak tudatában, hogy ez jelenti Rafael Amaya búcsúját is, ugyanis a mexikói színész hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy a kilencedik évaddal bezárul a ciklusa a szuperszériában, miután tíz éven át keltette életre a hírhedt drogkereskedőt, Aurelio Casillas-t, azaz az Egek urát.

Azonban, mindenki meglepetésére, a karakternek nem volt semmilyen végkifejlete, befejezése vagy búcsúzása. Ahogyan a floridai székhelyű tévétársaságnál az lenni szokott, a befejezés nyitott maradt, sok lezáratlan szállal és felmerülő kérdéssel. Több haláleset is volt, de nincs köztük Aurelio Casillasé, aki az évad drámai zárójelenetében szerettei, családtagjai szenvedését láthatta, – részletekbe nem bocsátkozunk, hogy ne spoilerezzünk – mindezt egy rejtélyes karakter által végrehajtva, akinek személyazonosságát pedig nem fedték fel.


Mindezek után pedig, ahogy várható volt, elöntötték a kritikák a közösségi oldalakat, olyan kommentekkel, többek között, mint "Kissé összezavart ez a befejezés", "A befejezés nyitott maradt, nem tudni, mi lesz Aurelio-val" vagy "Minden befejezetlen maradt, mint mindig" - olvasható a megjegyzések között.

"Nem tetszett ez a befejezés, sok hiba volt a forgatókönyvben. Hogyan fogja abbahagyni Rafael Amaya ezt a fontos karaktert így? Nem tűnik igazságosnak a rajongókkal szemben, akik hűségesek vagyunk a sorozathoz." - írta egy másik tévénéző a finálé után, mely valóban felveti a kérdést, mi következik ezután a szuperszéria életében.


Egy újkorszak kezdődik

A vitatott finálé után a Telemundo bejelentette, hogy a történet folytatódik 2025-ben a Dinastía Casillas-al. A sikeres szuperszéria folytatásában "Rutila (Carmen Aub), Ismael (Iván Arana) és a Casillas-ok örökösei készen állnak arra, hogy megmutassák, hogy a családi örökség az ereikben fut." - olvasható a hetekkel ezelőtt a Telemundo 2024-25 Upfront keretein belül kiadott sajtóanyagban. Az alábbi videóban pedig a Telemundo legújabb bejelentését láthatjátok, melyet a kilencedik évad vége után mutattak be.


"De milyen egy dinasztia kihívások nélkül? Apjuk ellenségei lesben állnak, bosszút és hatalmat keresve, de Casillas-ék nem hátrálnak meg semmiféle fenyegetés elől. A Casillas-dinasztiában az adrenalin új magasságokba emelkedik, ahogy az akció, az intrika és a szenvedély összefonódik." – egészítette ki a szinopszist nyilatkozatában a folytatásról a tévétársaság.

Követte közületek valaki a kilencedik évadot? Mi a véleményetek az évadról és a fináléról? Mit vártok a folytatástól?


Megjegyzések

  1. Elfáradt ez a széria.
    Nem most, már vagy 3.évaddal ezelőtt csak jobb híján a tv-nézők ezt választották.
    Az “utód” sorozatnak sok esélye nem lesz, ha csak nem rukkolnak a készítők elő valami izgalmassal, én pl: Aracely Arambula Altagraciaját és Kate Del Castillo Teresa Mendozáját is belekeverném ebbe a szövevényes narkó világba, igazából még passzolnának is. 😃

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen nagyon jó lenne! Ez egy jó ötlet! Szívesen megnézném a két narkó királynőt egy szériában!😀

      Törlés
  2. Ha már ennyire nyitva hagyták a végét, akkor igazán lezárhatnák legalább egy tévéfilmmel az egészet, vagy egy rövidebb pár részes miniszériával és kész vége. Lehet utána hozni a spin offokat, ha már annyira le akarják erről az egész univerzumról húzni az utolsó bőrt is. De igen jobb híján ez az egyetlen széria maradt a Telemundonak sajnos. Kár érte, mert nem egy-kettő jó kis sorozatuk volt Joshua Mintz által. Dehát a streaming ezt is felfalta. No mindegy. Másak már a szokások és nem szeretik az emberek a reklámokat meg a várakozást.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése