El precio de amarte: kezdetét vette a forgatás

"Ez az első főszerepem, amit én egyedül csinálok." - mesélte izgatottan Scarlet Gruber, aki az El precio de amarte főhősnőjét kelti életre Marcus Ornellas oldalán. A forgatásokat már meg is kezdték, itt vannak az első részletek.


15 évnyi karrierrel a háta mögött a telenovellák világában, a venezuelai Scarlet Gruber főhősnőként debütál a telenovellákban a TelevisaUnivision-nál. A színésznő az El precio de amerte szereposztásának első embere, melyet Carmen Armendáriz, a Te acuerdas de mí (A sors keze) és a La madrastra (A mostoha) producere készít egy portugál történet, a Terra brava feldolgozásaként. A novella forgatásai a héten meg is kezdték Mexikóban, a Televisa Espectáculos pedog jelen is volt az első jelenetek rögzítésekor.

"Nagyon izgatott vagyok, mert ez az első főszerepem, amit én egyedül csinálok, és ez olyan dolog, amit már nagyon régóta szerettem volna." - vallotta be Scarlet a közösségi oldalain. "De attól is izgatott vagyok, hogy ezt a történetet Portugáliában csinálták, de itt Mexikóban még nem, úgyhogy úgy érzem, hogy valamilyen szinten ez valami innovatív dolog." - tette hozzá a Si nos dejan (Alicia új élete) antagonistája.

Scarlet Gruber a telenovella forgatásain

A színésznő hozzátette, hogy ennek a melodrámának "nagyon különleges és szép energiája van". "A karakter egy erős nő, de nagyon aranyos, úgyhogy nagyon szép benne ez a kontraszt." - mesélte. Történetbeli párját pedig Marcus Ornellas kelti életre, akivel már volt lehetőségük együtt dolgozni a Si nos dejan-ban (Alicia új élete); ott antagonista és főhős voltak, ezúttal pedig együtt keltik életre a telenovella főszereplő-párosát.

"Nagyon jól kijövök a kollégámmal. Már dolgoztunk együtt korábban. Ez a történet különleges, mert [karaktereink] gyermekkoruk óta kapcsolatban vannak egymással, ez teszi azt, hogy amikor már felnőttek, a közöttük lévő kapcsolat sokkal mélyebb, sokkal szebb, ezért sokkal több érzést is ad át." - osztotta meg a színésznő. "Úgy érzem, hogy különleges lesz a kémia, és hogy imádni fogják ezt a szerelmi történetet." - egészítette ki a színésznő, aki hazájában olyan novellákban szerepelt, mint a Corazón apasionado (Csók és csata) vagy a Rosario (Rosario – A múlt fogságában), melyeket hazánkban is láthattunk.

Scarlet Gruber és négylábú kollégája

Míg Scarlet számára ez a novella jelenti az első főszerepét, addig Marcus számára ez már a negyedik, a Si nos dejan (Alicia új élete), a Mujer de nadie és az Eternamente amándonos. "Már ideje volt, hogy elkezdjük ezt. Hetek óta zajlanak az előkészületek, a próbák, az asztali munkák. " - fejezte ki a brazil színész a Televisa Espectáculos kamerái előtt.

"Veracruz-nak gyönyörű tájai vannak. Ma itt kezdünk, de több helyet is meglátogatunk Veracruz államban. Ennek a produkciónak, nem emlékszem pontosan a százalékokra, de körülbelül 80 vagy 90%-a külső helyszínen játszódik." - tette hozzá.


További forgatási képek

Scarlet Gruber az előkészületekkor


Marcus Ornellas is vett lovagló órákat


Alejandra Barros is erősíti a szereposztást


Scarlet Gruber első főszerepében


Scarlet Gruber és Marcus Ornellas első közös jeleneteiket veszik fel


Alejandra Barros a forgatáson


Jorge Poza lesz a férfi főgonosz

Az első forgatási napon jelen volt Alejandra Barros és Jorge Poza is, a szereposztást pedig Alejandra Ambrosi, Epy Vélez, Nataly Umaña, José Daniel Figueroa, Alberto Pavón és Markin López is erősítik, valamint Gabriel Porras is, aki ezzel a szereppel tér vissza a telenovellák világába sok évnyi kihagyás után. A novellát a tervek szerint szeptember 2-án mutatják be a mexikói Las Estrellas főműsoridejében a jelenleg futó La historia de Juana helyén.


Megjegyzések

  1. Scarletnek örülök, de Ornellas nem győzött meg az eddigi szerepei alapján. Hátha majd most. Rodrigo Guirao-t egyébként szívesen megnéztem volna a szerepben, jól mutattak volna Scarlettel. A történet tetszik, várom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése