El precio de amarte: erről fog szólni Carmen Armendáriz újdonsága

A mexikói TelevisaUnivision-nál már javában zajlanak a következő főműsoridős telenovella előkészületei, mely El precio de amarte címen készül és egy vidéki, ranchero novelláról van szó.


Június 3-án vette kezdetét Mexikóban a TelevisaUnivision legutóbb bemutatott telenovellája, a La historia de Juana, Camila Valero és Brandon Peniche főszereplésével, méghozzá a Las Estrellas főműsoridejében, 21:30-kor. Mindeközben azonban már egy ideje készítik a melodrámát, mely Juana történetét váltja majd szeptemberben. Nem másról van szó, mint az El precio de amarte munkacímen készülő projektről, – melynek címe Szerelemed ára – s melyről már korábban többször is írtunk nektek.

A telenovellát Carmen Armendáriz készíti, aki két évvel utolsó novellája, a hazánkban is vetített La madrastra (A mostoha) után tér vissza a Las Estrellas főműsoridejébe. A melodráma főszereplőit Scarlet Gruber és Marcus Ornellas keltik életre, akik korábban már dolgoztak együtt a Si nos dejan-ban (Alicia új élete), antagonista és főhős felállásban, most pedig a történet főszereplő-párosa lesznek; a fő szerelmi háromszöget pedig Jorge Poza zárja, aki a nagy főgonosz bőrébe bújik. A szereposztást Alejandra Barros és Valeria Burgos is erősítik, további neveket pedig még nem fedtek fel egyelőre. Azóta pedig arra is fény derült, miről fog szólni a novella.

A portugál eredeti telenovella posztere

Azt már korábban tudni lehetett, hogy a producerasszony, akitől olyan alkotásokat is láthattunk, mint a La usurpadora (Az új Paula és Paulina) és a Te acuerdas de mí (A sors keze), egy portugál történetet visz a mexikói képernyőkre, mégpedig Inés Gómez írónőtől, akinek két történetéhez is készült mexikói feldolgozás mostanában, míg az El amor invencible (Leona bosszúja) a Mar salgado, addig a Marea de pasiones a Paixão portugál novella remake-je. 2024-ben is folytatódik a portugál alkotások adaptálása, ezúttal pedig egy vidéki, ranchero novella készül a TelevisaUnivision-nál.

A produkció a 2019-es Tierra brava feldolgozása lesz, – melynek jelentése Vad föld – s melynek főszereplőit Mariana Monteiro és João Catarré alakították, immáron 5 évvel ezelőtt. Ezúttal tehát Scarlet Gruber és Marcus Ornellas bújnak a történet főszereplőinek bőrébe, akik már meg is kezdték a felkészülést a projektre; mivel egy vidéken játszódó sorozatról van szó, így karaktereik közeli kapcsolatban állnak majd lovakkal, amiért a színészek már egy ideje lovaglóleckéket vesznek.

Scarlet Gruber a lovagló órákon

Erről pedig előszeretettel osztottak meg képeket közösségi oldalaikon is, így egy kis bepillantást nyerhetünk a telenovella előkészületeibe is, mely hamarosan meg is kezdi a forgatásokat, hiszen szeptember elején képernyőre is kerülnek a mexikói Las Estrellas főműsoridejében, a 21:30-as sávban. Ahhoz, hogy jobban megismerkedjünk a történettel, mai posztunkban elhoztuk nektek a novella eredetijének szinopszisát, így kicsit képbe kerülünk azzal, mit is láthat majd ősztől a közönség a tévétársaság újdonságában.

Marcus Ornellas és négylábú kollégája


Szinopszis

Diogo Moreira, egy kitüntetett katona, akinek valódi neve Rodrigo Montenegro Bastos, életét azzal tölti, hogy a végső küldetését tervezi: bosszút állni azon a nőn, aki gyermekkorában elrabolta őt és családja elpusztításáért felelős. Amikor rájön, hogy a múltját elpusztító nő Eduarda Ferreira, visszatér Vila Bravába, hazájába, hogy bosszút álljon, de beleszeret lányába, Beatrizbe, akivel baráti viszonyban volt, mielőtt elraboltatta őt Eduarda. Beatriz férje pedig éppen Tiago Branco, a katona vér szerinti bátyja, az egyetlen családtagja, aki életben maradt. Ez a történet a bosszúról szól, melyben egy matriarcha elhatározta, hogy távol tartja a múltat, egy beteges szerelemről és a fejlődésről.

Mit gondoltok a Televisa újdonságáról? Kinek keltette fel az érdeklődését a történet?


Megjegyzések

  1. Izgalmasnak hangzik!
    Carmen Armendáriz-nek lesz még új projekte ez után is a La Otra feldolgozása Kimberly Dos Ramos főszereplésével is, igaz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A La otra feldolgozásáról egyelőre csak pletykálnak, hogy lesz, de nincs semmi megerősítve.

      Törlés
  2. Valóban izgalmasnak ígérkezik! Várjuk a fejleményeket 😊

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése