Leona bosszúja: új főcímmel folytatódik a telenovella

Új etaphoz ért a hazánkban jelenleg is futó El amor invencible (Leona bosszúja), melynek főszereplőit Angelique Boyer, Danilo Carrera és Daniel Elbittar alakítják, ezzel egyben pedig új főcímmel folytatódik Leona Bravo története.


Hazánkban is elérkeztünk az El amor invencible (Leona bosszúja) azon részeihez, amikor Juan Osorio produkciója új főcímmel folytatta a telenovellát, melynek főszereplőit Angelique Boyer, Danilo Carrera és Daniel Elbittar keltik életre. A Leona Bravo nem mindennapi történetét elmesélő melodrámában, a befejező etaphoz közeledve, egészen pontosan az 53. résztől lecserélték az eddig hallható instrumentális főcímet egy új dalra. Azaz a televízióban nem, mivel a TV2 többek között ezt is kivágta a sorozatból, ám akik az oldalunkon követik a novellát, ők a tegnap vetített 53. résztől már az új főcímmel követhetik a részeket, ahogyan az a telenovella hivatalos verziójában is szerepel.

Az új főcímben – azon túl, hogy kreditet kaptak a történet közben érkező karakterek – egy új dalt is hallhatunk, mely nem véletlenül csendül fel a novella ezen szakaszában, hiszen Leona és Gael párosának daláról van szó, melyet innentől kezdve hallhattok majd a főcím alatt is. A zeneszám előadója pedig nem ismeretlen a közönség számára sem.


Nem másról van szó, mint Regina Velarde-ről, aki a portugál történet feldolgozásaként készült telenovellában Flor-t, David unokahúgát kelti életre, a fiatal tehetség ugyanis a színészet mellett az énekléssel is foglalkozik. A telenovellában való szereplése mellett pedig az új főcímként szolgáló dalt is előadja, melynek címe szinte megegyezik a novelláéval: Un amor invencible, azaz Egy legyőzhetetlen szerelem. A címre kattintva eléritek a hivatalos zeneszámot a youtube-on.

Régebbi olvasóink pedig már találkozhattak is a dallal, ugyanis a tengerentúli vetítéskor is írtunk róla egy posztot, melyben magyar fordítást is olvashattatok hozzá. Ezt most, ebben a posztban is megtaláljátok az alábbi videóban, így magyar szöveggel is meghallgathatjátok, miről is szól a dal; emellett pedig hamarosan a telenovellában elhangzó összes betétdalt is elhozzuk nektek magyar fordításban, ahogyan az szokás.


A dalszöveg egyértelműen arra enged következtetni, hogy Leona és Gael párosának betétdaláról van szó, a történet végén pedig az is kiderül, valóban legyőzhetetlen-e a szerelmük. Addig is, nálunk már a megszokott módon, vágatlanul követhetitek nyomon a telenovellát, beleértve ebbe a vágatlan főcímet is, a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.

Mit gondoltok az új főcímről? Mi a véleményetek a dalról?


Megjegyzések

  1. Amit a TV2 kivágott jelenteteket az ezen az oldalon fent van úgy, hogy azok benne vannak? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy a bejegyzés végén olvashattad, idézem: "nálunk már a megszokott módon, vágatlanul követhetitek nyomon a telenovellát". Szerintem ez válasz a kérdésedre ;)

      Törlés
  2. Wow. Flor megformálója, Regina Velarde csak 23 éves? :O
    Szerintem nagyon korai volt a kisgyerekes anya szerepet rámaszkírozni, mert simán elhittem szegényről, hogy 30 éves. Amúgy nem rossz színésznő, nekem átjön a játéka, és jó karakterszínésznő lesz belőle.

    Nekem tetszik a dal is, jobb, mint az instrumentális változat.

    Egyébként Gael számomra sokkal szerethetőbb főhős, mint David.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése