El amor invencible: főcímdal magyar felirattal

Már hetek óta új főcímdal hallható a jelenlegi legsikeresebb telenovella, az El amor invencible főcíme alatt, ma pedig elhoztuk nektek a teljes zeneszámot.


Eredetileg egy instrumentális dal volt hallható a telenovella főcímdalaként az El amor invencible-ben, a jelenlegi legsikeresebb mexikói telenovellában, melynek főszereplőit Angelique Boyer, Danilo Carrera és Daniel Elbittar keltik életre. A premierkor bemutattuk nektek az entrada-t, és már akkor is megírtuk, hogy a rajongók szerint nem instrumentális dalt kellett volna választania a producernek, hanem egy "rendes", szöveges dalt.

A cselekmény kibontakozása közben pedig egyre nagyobb rajongótábora lett Leona és Gael párosának, így illett volna nekik is egy dalt adni; így történt, hogy a producer végül lecserélte a főcímdalt, éppen az eljegyzés részében. Az alábbi videóban ti is megnézhetitek a főcímet, lentebb pedig kiderül az is, ki énekli.


A dal előadójának hangja első hallásra is ismerős lehet a telenovellát követő közönségnek, ugyanis Regina Velarde adja elő, aki a TelevisaUnivision melodrámájában Flor-t alakítja. A színészkedés mellett ugyanis Regina egyben énekesnő. A dal címe Un amor invencible, utalva a címre is, azaz magyar fordításban Egy legyőzhetetlen szerelem.

Az entrada mellett pedig meghallgathatjátok a teljes zeneszámot is az alábbi videóban, mégpedig magyar felirattal, ugyanis lefordítottuk nektek.


Az eljegyzést követő részekben megint a szokásos instrumentális dal hangzott el a főcím alatt, azonban pár résszel később ismét elhangzott a dal, azóta pedig minden részben hallható, nemcsak a főcímben, hanem néhány jelenet alatt is, mint amikor Marena és Gael ismét "találkoztak" hosszú évek után. A dalszöveg pedig arra enged következtetni, hogy ez a kettejük dala, ezáltal együtt maradnak a telenovellában. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, már nincs is sok hátra, hiszen a telenovella péntek este befejeződik Mexikóban, és kiderül, hogy a szerelem valóban legyőzhetetlen-e.

Ti mit gondoltok az új főcímről? Kinek tetszik a dal?


Megjegyzések

  1. Közben visszavonom, hogy van esély nálunk is erre a novellára. Elég durva jelenetek vannak benne, sok mindent ki kellene vágni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is feltétlenül a durva jelenetek miatt, inkább a transzvesztita Silvano és Itzel karaktere miatt.

      Törlés
  2. Ebből max az IzauraTV-n lehetne valami…este 10 után.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése