Hírek 2024.04.22.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Tu vida es mi vida: két finálét forgattak

Nemcsak a Vivir de amor forgatásai fejeződtek be nemrég Mexikóban, hanem Angelli Nesma produkciója is befejezte aktuális telenovellájuk, a Tu vida es mi vida munkálatait, mely Susana González és Valentino Lanús főszereplésével fut a mexikói Las Estrellas műsorán. A forgatások befejezésének alkalmával összegyűlt a telenovella csapata a Lagos de San Juan-i étteremnek helyet adó forgatási helyszínen, ahol az utolsó jelenetek felvétele után elbúcsúztak a projekttől, a karakterektől. Az eseményen, melyről a napokban bővebben is olvashattok majd, a sajtó is jelen volt, a színészek pedig nyilatkoztak nekik érzéseikről. Juan Soler, aki szintén részese a melodráma szereposztásának, pedig elárulta, hogy két finálét is forgattak a telenovellához, és habár nem árult el részleteket, nyilvánvalóan az egyikben meghal Paula, míg a másikban megmenekül a betegség elől és mindenki boldog lesz. Az, hogy melyik kerül adásba, május 17-én derül ki, amikor a 95. részével befejeződik a novella.




David Zepeda a Televisánál

David Zepeda az elmúlt években számos telenovellában feltűnt, az évtized első három évében három főszerepben is láthatta őt a mexikói közönség, 2021-ben a Mi fortuna es amarte, 2022-ben a Vencer la ausencia, 2023-ban pedig a Pienso en ti főhősét keltette életre – habár ezen novellák közül hazánkba egyik sem jutott el, legutóbb a Vencer el desamor-ban (Viharos szívek) és a La Doña (A végzet asszonya) második évadában láthattuk itthon. A mexikói színész az elmúlt egy évben pihent, most pedig minden jel arra mutat, hogy visszatér a képernyőkre, ugyanis nemrég a mexikói tévétársaság folyosóin kapták lencsevégre, azonban egyelőre még nem tudni semmit biztosat, milyen projektben fog szerepelni a színész, akit hazánkban olyan telenovellákban láthattunk, mint a La fuerza del destino (A végzet hatalma) vagy a Tres veces Ana (Ana három arca).




Nicandro Díaz tervezett projektjének sorsa

Sok beszédtémát adott az elmúlt időszakban a mexikói sajtónak Nicandro Díaz producer sajnálatos és váratlan halála, valamint a változások, amiket a TelevisaUnivision-nak eszközölnie kellett a producer hirtelen halálának hírére, ugyanis már előkészítette következő telenovelláját, mely október-november környékén került volna a mexikói Las Estrellas műsorára. A producer, akinek olyan sikereket köszönhetünk, mint a Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem), az Amores verdaderos (Rabok és szeretők), vagy az utóbbiak közül a Mi fortuna es amarte. A projekt egyelőre szünetel, azonban úgy tűnik, hogy Nicandro társproducere, Juan Antonio Arvizu átveszi a sorozatot és megcsinálja vezető producerként, részleteket azonban egyelőre nem lehet tudni, valószínűleg már nem idén, hiszen 2024-re már szinte tele van a tévétársaság naptára, már ami a telenovellákat illeti.




La historia de Juana: üdvözlet a forgatásról

Carlos Bardasano jelenleg a Juana la virgen remake-jét készíti a mexikói TelevisaUnivision számára, mely Camila Valero és Brandon Peniche főszereplésével forog Mexikóban már hónapok óta. A Si nos dejan (Alicia új élete) és a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) producerének új sorozata a 2002-es venezuelai sikersorozat, a Juana la virgen feldolgozása lesz, mely úgy tűnik, Mexikóban a La historia de Juana, azaz a Juana története címet kapta. A telenovella, melynek szereposztását Irina Baeva, Fabiola Guajardo, Grettel Valdez, Cynthia Klitbo, Isabella Camil, Mario Morán és Alexis Ayala is erősítik, június 3-án startol el a Marea de pasiones megüresedő helyén. Az alábbiakban pedig egy forgatási képet láthattok, mellyel a színészgárda üdvözölte a rajongókat, akik várják, hogy megismerhessék a novellát.




El amor no tiene receta: vendégszereplőként csatlakozik

A napokban Juan Osorio melodrámájánál már az utolsó részeket forgatta a stáb, emellett pedig egy új szereplő is csatlakozott az utolsó etapban az El amor no tiene receta-hoz. Nem másról van szó, mint Guillermo García Cantú-ról, aki a 92 részes telenovella utolsó etapjában csatlakozik a melodráma szereposztásához, melynek főszereplőit Claudia Martín és Daniel Elbittar keltenek életre, akik már mindketten dolgoztak együtt a színésszel, míg Claudia a Los ricos también lloran-ban (A gazdagság ára), ahol a jóságos don Alberto volt, addig Daniel az El amor invencible-ben (Leona bosszúja), ahol az apját, a végletekig gonosz Ramsés Torrenegro-t keltette életre. A rajongók egyből elkezdtek spekulálni, hogy vajon kit fog életre kelteni a színész, aki csupán egy vendégszerep erejéig tűnik majd fel a novellában, mely a mexikói Las Estrellas 20:30-as sávjában fut. A teóriák között a legnépszerűbbek a következők voltak: Paz vagy Ginebra édesapja, illetve többen azt is megemlítették, hogy szerintük crossover készül, és a színész ismét Ramsés Torrenegro lesz. Ezek egyelőre csak találgatások, nem erősítették meg, hogy milyen szerepe lesz a színésznek, ez kiderül a novella utolsó részeiből majd.




Carmen Armendáriz készíti következő novelláját

Az El amor invencible (Leona bosszúja), a Marea de pasiones és a Vivir de amor után újabb portugál történet adaptációját készítik el a mexikói TelevisaUnivision-nál, ezúttal pedig Carmen Armendáriz lesz ezért a felelős. A történet pedig az első kettő eredetijének alkotójától, Inés Gómeztől származik, a projekt pedig egyelőre El precio de amarte munkacímen fut, melynek jelentése Szerelmed ára. A Te acuerdas de mí (A sors keze) és a La madrastra (A mostoha) producere ezzel a történettel tér vissza ősszel, közel két év után, a mexikói Las Estrellas műsorára, ahol a főműsoridőben, a 21:30-as sávban mutatják majd be a telenovellát, Carlos Bardasano Juana la virgen-feldolgozása után. Ez azt is jelenti, hogy José Alberto Castro továbbra is pihen, és idén egyáltalán nem lesz képernyőn, miután az utóbbi években számos novellát készített. Az új projekt szereposztásáról egyelőre semmit sem tudni, Kimberly Dos Ramos neve merült fel a főszerepre, aki a napokban nyilatkozta, hogy már van új projektje, így megvan rá az esély, ám egyelőre semmit sem erősítettek meg.




Megjegyzések

  1. El extrano de Diána Salazar-ról lehet tudni valamit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, egyelőre nincs új információ a legutóbbihoz képest, a tervek szerint májusban érkezik a ViX-re, de nincs pontos dátum. Amint kiderül valami, megírjuk majd.

      Törlés
  2. Átfutottam az elmúlt napok bejegyzéseit és nem tudom megint nem megjegyezni, hogy hihetetlen, hogy a semmiből egy ilyen színvonalas, tartalmas blogot összedobtatok. Az általam felkeresett oldalak közül a top5-ben benne vagytok, gyakran indul úgy a napom, hogy ránézek a blogra, mik az új hírek.
    Hírösszefoglalók, interjúk, ajándék háttérképek, feltöltések... Mindezt ingyen és bérmentve. Nagyon csodállak benneteket!!! Mindent nagyon köszönünk!!!! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a kedves szavakat, ezek motiválnak bennünket. Igyekszünk a legjobbat kihozni az oldalból. 🙂

      Törlés
  3. Azt lehet tudni esetleg, hogy Maite Perroni miért nem telenovellázik 2017 óta? Azt láttam, hogy Netflix-sorozatokban szerepel, de konkrétan a Televisaval miért nem dolgozott ilyen hosszú ideje? Volt valami konfliktusa a gyártóval? Netán csak az volt a gond, hogy a CCEA-n és a La gatan kívül egyik sorozata sem volt sikeres?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudtommal nincsenek rosszban, csupán Maite inkább a netflixes sorozatokban szeretett volna szerepelni, illetve énekesi karrierjére is koncentrált, nemrég volt egy RBD-tour. Most pedig babázik.

      Törlés

Megjegyzés küldése