El extraño retorno de Diana Salazar: megérkezett az első promó

A napokban mutattuk be nektek az El extraño retorno de Diana Salazar első hivatalos poszterét, azóta pedig már meg ki is adta a ViX+ az első promót a szériához, melyben Angelique Boyer és Sebastián Rulli ismét főhősökként egyesülnek.


Nem mástól hangos most a tengerentúli sajtó, mint az El extraño retorno de Diana Salazar premierjétől, mely "hamarosan érkezik a ViX+-ra", a TelevisaUnivision streaming platformjára, és amellett, hogy egy igazi klasszikus telenovellát dolgoz fel, mely nagy sikert aratott a maga korában, olyan témákkal, mint a természetfeletti képességek, a lélekvándorlás és az ikerlelkek, akik bármely életükben megtalálják egymást, a széria ötödik alkalommal egyesíti főhősökként a közönség egyik legkedveltebb színészpárosát, Angelique Boyer-t és Sebastián Rulli-t, akik életre keltik a remake főszereplőit.

A történet kezdetén, az Angelique Boyer által életre keltett Diana rémálmai miatt felkeres egy pszichiátert, Joaquín-t, azonban a Sebastian Rulli által életre keltett Mario érkezése Mexikóvárosba egy sor természetfeletti jelenséget eredményez. Együtt átélnek egy nagy szerelmi történetet, mely túlmutat évszázadokon és életeken. Miután legutóbbi posztunkban megismerhettük Diana-t és Mario-t, az alábbi képen pedig Leonor és Eduardo bőrében láthatjátok a párost.

Angelique Boyer és Sebastián Rulli, a történet főszereplői

Paola Toyos, Arap Bethke, Ruben Sanz, Eduardo Victoria, Ivan Tamayo, Axel Alcántara, Cassandra Sánchez-NavarroSergio Mur, Erik Chapa, Mónica Dionne és Sergio Reynoso is erősítik a sorozat szereposztását, melyet Carlos Bardasano készített a W Studios-szal, akitől hazánkban már olyan telenovellákat láthattunk, mint az El dragón, el regreso de un guerrero (A sárkány, egy harcos visszatérése), a Rubí (Rubí visszatér), a Si nos dejan (Alicia új élete) és a Los ricos también lloran (A gazdagság ára), de a ViX+-ra is készített már miniszériát, a Travesuras de la niña mala-t (A rossz kislány csínytevései) szintén bemutatták nálunk, most pedig egy újabb sorozattal érkezik Mexikóba a TelevisaUnivision streaming szolgáltatójára, a ViX+-ra.

Ez pedig még nem minden, ugyanis már az első hivatalos kedvcsinálót is kiadták hozzá, melyben láthatjuk főszereplőinket. "Ha egy szerelem egy másik életből rád talál ebben a korban, te felismernéd?" - hallható Angie hangján, illetve a "Vannak szerelmek, melyek sosem halnak meg" felirat is olvasható a promóban, melyet az alábbi videóban láthattok.


Egyelőre még nincs pontos premierdátum, viszont információink szerint május hónap folyamán mutatják be a sorozatot a ViX+-on, azonban ha vannak új információk, megosztjuk veletek.

Mit gondoltok az újabb képről és az első promóról?


Megjegyzések

  1. Azóta várom hogy elcsattant a csapó, ennek már jó ideje. 😅 Bardasano biztos megint beletette a maxot. A LosRicos óta kedvelem a munkasságát, ott nagyon megtetszett a stílusa. Kíváncsi vagyok ezt a sztorit hogyan tudják modernizálni :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése