El ángel de Aurora: ők lesznek a főszereplők

Egy projekt befejeződik és kezdődik is egy másik... a TelevisaUnivision-nál nincs megállás, már készítik is a Vivir de amor-t váltó El ángel de Aurora-t, Roy Rojas első önálló sorozatát, melynek főszereplőit a napokban jelentették be.


Csütörtökön befejeződött a Vivir de amor forgatása, mely jelenleg a mexikói Las Estrellas délutáni sávos telenovellája Salvador Mejía-tól, és habár a produkció még egy darabig képernyőn lesz, már javában készül a következő, mely a Kimberly Dos Ramos és Emmanuel Palomares főszereplésével futó melodrámát váltja majd egészen júliusban. Igen, az El ángel de Aurora-ról van szó, mely Roy Rojas első önálló telenovellája lesz, aki korábban már olyan projektek társproducere volt, mint a La herencia, un legado de amor, a ¿Qué le pasa a mi familia?, illetve a hazánkban is vetített Soltero con hijas (Derült égből apa).

Habár korábban már mi is felfedtük nektek, mind az érettebb és a fiatalabb főhősök kilétét, a napokban maga a producer erősítette meg kilétüket közösségi oldalán, és még képeket is megosztott róluk, melyek szintén csatoltunk ezen posztunkhoz. "Az utak két, különböző hajnalú szerelem alkonyát keresztezik." - írta a producer az alábbi kép mellé, mellyel az érettebb főszereplők szerelmi háromszögét fedte fel.


A telenovella főhősnője Natalia Esperón lesz, aki 2022-ben a hazánkban is vetített Corazón guerrero-val (Háborgó szívek) tért vissza a telenovellák világába, azóta pedig láthattuk 2023-ban a Tierra de esperanza-ban Norma bőrében, idén pedig Roy Rojas újdonságának érettebb főhősnőjét kelti majd életre. A korábban kiszivárgott hírekkel ellentétben a férfiak szerepe éppen fordítva lesz, azaz Jorge Salinas, aki nemrég mindenki gyűlöletét kiváltotta Armando Quiroga-ként a Perdona nuestros pecados-ban, a történet főhőse lesz, míg Rafael Novoa, aki a Cabo-ban (Szerelmek Cabóban) debütált a vállalatnál a jóságos Miguel bőrében, most a novella antagonistájának bőrébe bújik, aki zárja ezt a szerelmi háromszöget.

A fiatal főszereplők bejelentésekor sem érhette meglepetés a rajongókat, ugyanis ahogy azt már megosztottuk veletek, a melodráma fiatal főhősnőjét a La herencia, un legado de amor antagonistája, Paulina Matos kelti majd életre, aki ezzel a karakterrel debütál főhősnőként, ahogyan az már szokássá vált ebben a sávban. Történetbeli párját pedig a legutóbb a Minas de pasión-ban feltűnt Moisés Peñaloza alakítja, akit hazánkban a Si nos dejan-ban (Alicia új élete) is láthattunk.


A szerelmi háromszöget pedig az a José Pablo Minor zárja, aki már számos telenovellában bizonyított, mint például a Muchacha italiana viene a casarse (Fiorella), a Pasión y poder (Szeretned kell!) vagy az Enamorándome de Ramón (Szerelmem, Ramón). "Az élet riválisokká tette őket egy nő szerelme miatt" - írta a producer a fenti kép mellé, mellyel megerősítette a részvételüket.

A melodráma további szereplői közt található Marisol del Olmo, aki visszatér a gonoszkodáshoz, ezúttal Jezabel bőrében, de a szereposztást erősíti Gaby Rivero, Rocío Verdejo, Pedro Sicard, Priscila Solorio, Antonio Gaona, Juan Pablo Gil, Christian Ramos, Ligia Uriarte és Gabriela Carrillo is, ám őket még nem erősítette meg eddig a produkció.

Mit gondoltok a két fő szerelmi háromszögről és az őket életre keltő színészekről?


Megjegyzések

  1. Istenem alig ismertem meg Jorge Salinast úgy megöregedett. Lassan már inkább a főszereplők apja lenne már, az szerintem jobban áll neki. Rafael Novoát a Cabo soriban láttam, nagyon szimpatikus színész. És milyen jóképű.

    VálaszTörlés
  2. Örülök Natalia Esperonnak! Abban a nőben tényleg van valami angyali. Szuper, hogy nem írták még le, mint főszereplőt.

    VálaszTörlés
  3. José Pablo Minor már a Mi marido tiene familia után megérdemelt volna szerintem egy főszerepet.
    De örülök, hogy kapott lehetőséget ebben a projektben.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése