Amar sin tiempo: változás a főszerepekben

Nemrég derült ki, hogy kik lesznek Carlos Moreno legújabb novellájának hősnői, melyet mi is megosztottunk veletek, azonban máris változások történtek a produkciónál, háromból két színésznő helyére mások kerültek.


Carlos Moreno produkciója javában folytatja a castingokat a Tres mujeres adaptációjához, mely az Amar sin tiempo munkacímen készül a TelevisaUnivision falai között. A producernek gyorsan meg kell találnia készülő telenovellája szereposztását, hiszen a nemrég eszközölt változások következményeként már júniusban képernyőre kerülnek, ehhez pedig hamarosan el kell kezdeniük a forgatásokat.

A napokban mi is megosztottuk veletek annak a három színésznőnek a nevét, akiknek neveit főhősnőkként jelentették be a különböző telenovellákkal foglalkozó közösségi oldalak, azonban a napokban a Confesiones felfedte, hogy mégsem teljesen ők lesznek a főhősnők, legalábbis hármuk közül kettő helyett másik színésznő kap lehetőséget a projektben. Aki marad a legutóbbi hármasból, ő nem más, mint Leticia Calderón, aki azt a karaktert kelti majd életre, akit 1999-ben Norma Herrera alakított.


A korábban beharangozott Macarena García és Ana Belena helyett azonban a történet másik két főhősnőjét a nemrég főhősnőként debütált Karla Esquivel, akit a Nadie como tú-ban láthatott a mexikói közönség Ximena bőrében, valamint a Mujer de nadie-ből ismert Juana Arias keltik majd életre a Confesiones értesülései szerint. A történet elsőszámú hősnője Karla Esquivel lesz, aki ezúttal Fátima bőrébe bújik, történetbeli párja a már korábban megerősített Andrés Baida lesz, míg ezt a szerelmi háromszöget a telenovellákhoz visszatérő Michael Ronda zárja. A forgatások előkészületeit már meg is kezdte a produkció, ebben a videóban bele is kukkanthattok mindebbe.

A Noveleando hírportál pedig, az ő részéről, felfedte, hogy a történet másik férfi főhősét Diego Klein keltené életre, aki ezzel újabb főszerepben mutathatná be tehetségét a TelevisaUnivision-nál, ahol olyan produkciókban szerepelt, mint a hazánkban is vetített Los ricos también lloran (A gazdagság ára) vagy legutóbbi novellája, a főszereplőként való debütálását jelenti Mi secreto, melyet szintén Carlos Moreno készített, akivel ezúttal ismét együtt dolgoznának.


Aki pedig szintén úgy tűnik erősíteni fogja a szereposztás, ő Federico Ayos lesz, azonban egyelőre több információt nem lehet tudni a készülő melodrámáról, melyet a producer állandó írónői, Martha Carrillo és Cristina García adaptálnak, de amint kiderülnek új hírek, megosztjuk veletek.

Mit gondoltok az új főhősnői hármashoz? Kiket látnátok szívesen a novella szereposztásában?


Megjegyzések

  1. Úristen Michel Rondát láttam több sorozatban is szóval neki nagyon, nagyon örülök de amúgy az egész szereposztás szimpatikus eddig

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez a trió még jobban tetszik így a cserékkel, mint előtte. Biztos szuper remake készül, a legjobban Federico Ayos-nak örülök, őt mindig csodás képernyőn látni. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése