Leona bosszúja: exkluzív interjú Papp Dániellel, Danilo Carrera magyar hangjával

Danilo Carrera kelti életre az El amor invencible (Leona bosszúja) férfi főhősét, David Alejót, a magyar szinkronban pedig Papp Dániel adja a hangját a karakternek, aki egy exkluzív interjúban mesélt nekünk a telenovelláról.


Számos telenovellában hallhattuk már Papp Dániel szinkronművész hangját, többek között az Amantes del desierto-ban (A sivatag szerelmesei) vagy a Soñadoras-ban (Szerelmes álmodozók), jelenleg pedig a TV2 délutánjain futó El amor invencible (Leona bosszúja) főhősének, David Alejónak kölcsönzi a hangját. A színművész, szinkronszínész és rendező egy exkluzív interjú keretein belül mesélt nekünk a melodrámáról, melynek főszereplő-hármasát, a karakterét alakító Danilo Carrera mellett, Angelique Boyer és Daniel Elbittar keltik életre, akiknek Zakariás Éva és Crespo Rodrigo kölcsönzik a hangjukat.

Az exkluzív interjú során, melyet saját, otthoni stúdiójából készített el, mesélt a telenovelláról, illetve elmondta, mit gondol általában a műfajról, valamint kitért arra is, mennyire tud azonosulni karakterével, Daviddal, és elmondta, ő mit gondol arról, hogy eltitkolta Leona elől a fia kilétét. Az általunk feltett kérdésekre adott válaszait az alábbi videóban tudhatjátok meg.


Innen is szeretnénk megköszönni Papp Dánielnek a munkáját és a lehetőséget, hogy interjút készíthettünk vele. Minden hétköznap 14:35-től tovább hallhatjátok őt a TV2 műsorán a Leona bosszúja Davidjaként, a telenovellát pedig nálunk is megtaláljátok a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.

Papp Dániel és Joó Gábor szinkronrendező


További cikkek a telenovelláról:

Mit gondol David karakteréről és Papp Dániel munkájáról?


Megjegyzések

  1. Nagyon köszönjük az újabb interjút. Számomra nagyon izgalmas, jók a kérdések, és kedvesek a színészek is : ) - köszi mindenki munkáját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen. Örülünk, hogy tetszett. 🙂

      Törlés

Megjegyzés küldése