Az örökség: már elérhető a teljes telenovella

Az ünnepekre való tekintettel már a mai napon, nagypénteken elérhetőek a La patrona (Az örökség) befejező részei, így ezzel teljes is lett a telenovella az oldalunkon.


2024 első feltöltéseként érkezett a Telenovella Sarokba Aracely Arámbula 2013-as telenovellája, a La patrona (Az örökség), melyet már korábban sokan kértetek tőlünk, így elkészítettük jó minőségben. Január első napjaiban kezdetét is vette a Telemundo sorozata, melyben a mexikói színésznő oldalán Jorge Luis Pila és Christian Bach keltették életre, a szerelemmel, szenvedéllyel és bosszúval teli teli történet főszereplőit; minden szombaton újabb 10 részt élvezhettetek a novellából.

Az elmúlt 12 hét után pedig elérkeztek a befejező részek, melyeket az ünnepekre való tekintettel már ma, nagypénteken élvezhettek, így ma teljes lesz a telenovella. Mától mind a 128 részt megtalálhatjátok a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva Full HD 1080p felbontásban, ezzel pedig újabb telenovella érhető el teljesen a Telenovella Sarokban.


Gabriela Suárez története után sem állunk meg, ugyanis az év folyamán még érkeznek újabb telemundós telenovellák is. Rögtön jövő szombaton veszi kezdetét a tévétársaság 2012-es telenovellája, az El rostro de la venganza (Utolsó vérig), ahogyan azt már korábban beharangoztuk nektek, mely műfaját tekintve thriller, tele akcióval és izgalommal, ahogyan azt a Telemundo-tól megszoktuk. Ezt követően pedig a februárban tartott szavazás győztese, a Reina de corazones (Emlékezz, Reina) érkezik, ahogy már kiemeltük, az év második felében.

A melodráma befejeztével pedig szívesen olvassuk véleményeiteket is. Ki követte most velünk Az örökséget? Láttátok már korábban vagy most néztétek először? Mi a véleményetek a sorozatról?


Megjegyzések

  1. Köszönöm a teljes feltöltést,jó lesz ilyen jó minőségben ismét megnézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen. Örülünk, hogy örömet okozhattunk vele. 🙂

      Törlés

Megjegyzés küldése