Ana választása: telenovella premier az Izaura TV-n!

Nagy meglepetésünkre, hamarosan egy premier telenovella érkezik hazánkba, az Izaura TV műsorára, ahol már jó ideje nem láthattunk újdonságot. Egy tavaly készült kolumbiai novelláról van szó, mely nagy sikert aratott a tengerentúlon.


Az Izaura TV bejelentette, hogy hamarosan a latin-amerikai telenovellák kedvelőinek is kedveznek, ugyanis műsorra tűznek egy kolumbiai telenovellát. Nem másról van szó, mint az Ana de nadie című alkotásról, melyet hazánkban Ana választása címmel mutatnak be az Izaura TV-n. Nem másról van szó, mint egy igazi klasszikus, a Señora Isabel legfrissebb verziójáról, melyet tavaly készített a kolumbiai RCN tévétársaság. Az ezúttal 94 részben elmesélt történetet nemrég a hazai képernyőkön is láthattuk mexikói módra, a Si nos dejan-ban (Alicia új élete), melynek főszereplőit Mayrín Villanueva, Marcus Ornellas és Alexis Ayala alakították. Ezúttal Paola Turbay, Sebastián Carvajal és Jorge Enrique Abello keltik életre a szerelmi háromszöget a kolumbiai verzióban, melyet Ximena Romero és Nubia Barreto adaptáltak. Az alábbiakban pedig már az első magyar nyelvű előzetest is láthatjátok.


A főhősnőt alakító Paola Turbay hazájában és nemzetközileg is ismert, Hollywood-i produkciókban is részt vett, Jorge Enrique Abello a Yo soy Betty, la fea (Betty, a csúnya lány) feledhetetlen főhőse, a szerelmi háromszöget pedig a szintén kolumbiai Sebastián Carvajal egészíti ki. Emellett kiváló szereposztás kíséri el őket a történetben, köztük Laura Archbold, Carlos Báez, Adriana Arango, Andrés ToroLucho Velasco, Adriana Romero, Diana Wiswell, valamint az a Judy Henriquez, aki 1993-ban a főhősnőt alakította, most pedig annak klasszicista és konzervatív anyja lesz.

A telenovelláról még a tengerentúli premier idején számoltunk be nektek, most pedig – körülbelül egy év után – hazánkba is megérkezik. Azt egyelőre nem lehet hivatalosan tudni, hogy mikor érkezik a novella, de minden bizonnyal a jelenleg futó Soñadoras (Szerelmes álmodozók) helyére érkezik a 19 vagy a 20 órási idősávba.

A telenovella eredeti posztere

A történetről

Ana Ocampo (Paola Turbay) egy ötvenéves nő, aki véletlenül felfedezi, hogy férje, Horacio Valenzuela (Jorge Enrique Abello) megcsalja őt egy sokkal fiatalabb nővel. A nagy csalódás után Ana egy új lehetőséget él meg a szerelemben Joaquín (Sebastián Carvajal) oldalán, aki egy nála fiatalabb férfi... A történet többi részét pedig már ismerjük, hiszen két verzióban is láthattuk, először a TV Azteca feldolgozásában Mirada de mujer (Női pillantás) címmel, majd 2021-ben Carlos Bardasano sorozatában, a Si nos dejan-ban (Alicia új élete), melyet szintén megismétel a csatorna február 28-tól, így egyszerre két verziója is fut majd a történetnek.

Mit gondoltok a legújabb premierről? Ki örül neki? Ki kapott kedvet hozzá?


Megjegyzések

  1. Telenovella fel lesz töltve az oldalra ? :)

    VálaszTörlés
  2. Végre lesz még telenovella és nem csak török sorozat.

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük a hírt! Nagyon örülök neki, hogy újabb telenovella premier lesz. 😊

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis sorozat. Szuper szinészek

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése