Ismétlés: Alicia új élete február 28-tól az Izaura TV-n

Miután két éve bemutatták a TV2-n, most az Izaura TV megismétli a TelevisaUnivision 2021-es telenovelláját, a Si nos dejan-t, melyet hazánkban Alicia új élete címmel vetítettek.


A TV2 Csoport ismét műsorra tűzi korábban a főadón bemutatott Si nos dejan-t (Alicia új élete), melyet ezúttal az Izaura TV délutánjain ismételnek meg. A kolumbiai Señora Isabel feldolgozásaként készült telenovella Carlos Bardasano vezető producer kezei között készült, akitől olyan novellákat láthattunk már, mint a Rubí (Rubí visszatér), illetve legutóbb a Los ricos también lloran (A gazdagság ára). A történet főszereplőit Mayrín Villanueva, Marcus Ornellas, Alexis Ayala és Scarlat Gruber keltik életre, akiket február 28-tól minden hétköznap 15:50-től láthattok az Izaura TV műsorán.

A sorozattal kapcsolatban sok fontos információt osztottunk meg az oldalunkon még a hazai premier idején, érdekességeket, promókat, exkluzív interjúkat, zenéket; mindezeket pedig ide kattintva találhatjátok. 


A 2021-es melodráma volt az, melyben sok évnyi kihagyás után visszatért a telenovellák világába Gaby Spanic, de a szereposztást erősíti Isabel Burr, Álex Perea, Lore Graniewicz, Carlos Said, Isidora Vives, Mónica Sánchez-Navarro, Jorge Gallegos, Henry Zakka, Gabriela Carrillo, Ara Saldivar, valamint az azóta elhunyt Susana Dosamantes is.

A 83 részes telenovellát pedig természetesen az oldalunkon is megtaláljátok teljes egészében, HD 720p felbontásban, videa és ok.ru megosztókon, így nálunk is nyomon tudjátok követni, ha nem jó a tévés ismétlés időpontja. A részeket a szokásos helyen, a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva találjátok meg.

Ki látta már a novellát? Mi a véleményetek róla? Ajánlanátok másoknak is? Ki az, aki még nem látta, de most követni fogja?


Megjegyzések

Megjegyzés küldése