Ana választása: március 11-től az Izaura TV-n

A napokban jelentettük be, hogy új premier telenovella érkezik hazánkba, mégpedig a kolumbiai Ana de nadie, melyet Ana választása címmel mutatnak be hazánkba. Ma pedig az is kiderül, mikortól láthatjuk a klasszikus történet legújabb verzióját.


Az Izaura TV egy latin-amerikai premierrel lepi meg a telenovellák szerelmeseit, melyet már rég tettek, de végre egy premier telenovellát is műsorra tűznek a sok török alkotás között. Nem másról van szó, mint a 2023-as kolumbiai sikersorozatról, mely az Ana de nadie. A hazai keresztségben Ana választása címet kapott telenovella, melynek főszereplőit Paola Turbay, Sebastián Carvajal és Jorge Enrique Abello keltik életre, egészen pontosan március 11-től minden hétköznap 20 órától lesz látható az Izaura TV műsorán.

Ahogyan sokan jól megtippeltük, a Señora Isabel legfrissebb feldolgozásaként készült történet a Soñadoras (Szerelmes álmodozók) helyén kerül bemutatásra, mégpedig a következőképp: a mexikói juvenil novella utolsó öt részét már nem duplázva adják, hanem csak a 19 órás sávban, így Emilio Larrosa telenovellája március 18-án finálézik a csatornán.


A telenovellában megismerhetjük Ana Ocampo-t (Paola Turbay), egy ötvenéves nőt, aki véletlenül felfedezi, hogy férje, Horacio Valenzuela (Jorge Enrique Abello) megcsalja őt egy sokkal fiatalabb nővel. A nagy csalódás után Ana egy új lehetőséget él meg a szerelemben Joaquín (Sebastián Carvajal) oldalán, aki egy nála fiatalabb férfi...

A 94 részes melodrámát az oldalunkra is feltöltjük, méghozzá HD 720p felbontásban, a megszokott módon. A telenovella adatlapját már meg is találhatjátok a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva, ahol március 11-től érkeznek is a részek, általában a vetítést követő napon.

Ki örül a premiernek? Mit gondoltok az időpontról? Fogjátok követni?


Megjegyzések

  1. Örülök neki, de annak mégjobban örülnek, ha a Sonadoras helyére a szerelem ösvényei érkezne!!

    VálaszTörlés
  2. Én már várom.Jó,hogy nem csak török sorozatot adnak.
    Az időpont is megfelelő.🙂

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése