A gazdagság ára: ajándék háttérképek a melodrámáról

A Fábrica de sueños-antológia részeként készült Los ricos también lloran (A gazdagság ára) jelenleg képernyőn van hazánkban, ma pedig hoztunk nektek egy csokor háttérképet a novelláról.


Claudia Martín és Sebastián Rulli főszereplésével követhetitek nyomon egy nagy klasszikus modernizált feldolgozását, amilyen a Los ricos también lloran (A gazdagság ára), melyet Carlos Bardasano producer készített. A melodráma gyorsan belopta magát sokak szívébe, sok pozitív dolgot írtok róla, így a mai posztban egy kis ajándékkal kedveskedünk a novella rajongóinak, mely a Fábrica de sueños-antológia keretein belül készült, akárcsak az ezt megelőzőleg vetített La madrastra (A mostoha). És ahogyan az Aracely Arámbula és Andrés Palacios főszereplésével készült melodrámánál is tettük, most is készítettünk számotokra egy csokor ajándék háttérképet.

A háttérképek 1920x1080 pixel felbontásúak, ami a Full HD felbontásnak felel meg, az alábbiakban pedig láthatjátok is őket. Ha le szeretnétek tölteni őket, akkor kattintsatok a képre, hogy megjelenjen nagyobb méretben, majd ekkor jobb egérgomb lenyomása után a Kép mentése másként opciót választva tudjátok lementeni a számítógépetekre a képeket, majd azon be tudjátok azokat állítani asztali háttérképnek.




















A képeket nektek készítettük, személyes használatra, ha azonban az interneten megosztjátok őket, ne felejtsetek el forrásként megjelölni minket vagy a teljes posztot osszátok meg.

Ki örül a képeknek? Ki a kedvenc karakterek a novellában?


Megjegyzések

Megjegyzés küldése