A mostoha: ajándék hátterképek a telenovelláról

Aracely Arámbula és Andrés Palacios sorozata, a La madrastra (A mostoha) jelenleg a legkedveltebb telenovella, ezért készítettünk nektek egy ajándékot a TelevisaUnivision melodrámájáról.


A jelenlegi, nem túl nagy kínálatból, a TV2 műsorán futó La madrastra (A mostoha) a legkedveltebb telenovella, sok pozitív hozzászólást olvasunk róla a nézők részéről a közösségi oldalakon, valamint nálunk is ez a leglátogatottabb telenovella, illetve a vele kapcsolatos posztokat nézitek meg a legtöbben. Éppen ezért készítettünk nektek pár ajándék háttérképet Aracely Arámbula és Andrés Palacios telenovellájáról, melyekkel eszközeitek háttérképének is beállíthatjátok a novelláról készült képeket.

A háttérképek 1920x1080 pixel felbontásúak, ami a Full HD felbontásnak felel meg, az alábbiakban pedig láthatjátok is őket. Ha le szeretnétek tölteni őket, akkor kattintsatok a képre, hogy megjelenjen nagyobb méretben, majd ekkor jobb egérgomb lenyomása után a Kép mentése másként opciót választva tudjátok lementeni a számítógépetekre a képeket, majd azon be tudjátok azokat állítani asztali háttérképnek.












A képeket nektek készítettük, személyes használatra, ha azonban az interneten megosztjátok őket, ne felejtsetek el forrásként megjelölni minket vagy a teljes posztot osszátok meg.

Ki örül a képeknek? Ki a kedvenc karakterek a novellában?


Megjegyzések