Hírek 2023.10.30.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Minas de pasión: viszlát Emilia

Most, hogy megkezdődött Mexikóban a Minas de pasión második etapja, melyben hátra hagyja Emilia-t, hogy életre keltse Victoria-t, Livia Brito közösségi oldalán búcsúzott el a harcos szellemű karaktertől. "Emilia, veled megtanultam, hogy harcosnak kell lenni, ellen kell tudni állni, de ami még fontosabb, sok energiára van szükségünk, hogy szembenézzünk az összes nehézséggel, amit az élet elénk állít. Emilia, sok szeretetet adtál nekem, mindig is nagyon szerette a fiát, és úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb, hogy meglegyen ez a harcos érzés, ez a szeretet, annyi minden, amit egy gyermek iránt érezhetsz, annak ellenére, hogy mi történik körülötted. És végül, ha három szóban kéne őt leírnom, azok a következők lennének: harcos, intelligens és erős. Viszlát mindörökké, kedves Tigriském!" - írta múlt hét szerdán közösségi oldalán a kubai színésznő.




Vivir de amor: Juan Diego Covarrubias visszatér a telenovellákhoz

Két évvel sikeres főszerepe után a Diseñando tu amor-ban, Juan Diego Covarrubias visszatért a TelevisaUnivision stúdióiba, méghozzá egy új karaktert kelt életre. A mexikói színésznek nagy szerepe lesz a Vivir de amor-ban, Salvador Mejía legújabb telenovellájában, melynek főszereplőit Kimberly Dos Ramos és Emmanuel Palomares keltik életre. "Boldog vagyok, hogy visszatérhetek a telenovellákhoz, és az, hogy Salvador Mejía-val, nagyon boldoggá tesz engem. Hihetetlen jó szereposztást sikerült összehoznia, egy rendkívüli történethez, mely tudom, hogy rabul fogja ejteni Önöket az első perctől kezdve." - fejezte ki örömét közösségi oldalán. "Nem fogunk csalódást okozni, biztosak lehetnek benne."




Vivir de amor: újabb szerelmi háromszög alakult meg

Luciano Garza bőrében, Juan Diego Covarrubias "egy olyan útra a nézőket, mely tele van intenzív érzelmekkel és váratlan fordulatokkal". A mexikói színész egészen pontosan a történet másodfőhőse lesz, történetbeli párját Mariluz Bermúdez kelti majd életre, aki korábban Rebeca, a történet főgonoszának szerepére pályázott, akit végül Gala Montes alakít majd. Mariluz azonban így is részese lesz a produkciónak, mégpedig a másodfőhősnő lesz; a szerelmi háromszög harmadik csúcsát pedig Krizia Preciado kelti életre. Salvador Mejía produkcója november elején kezdi meg a forgatásokat, majd 2024 elején képernyőre is kerülnek a mexikói Las Estrellas-on.




El señor de los cielos 9: Itatí Cantoral az Egek ura ellen

Nemrég írtunk arról, hogy már gőzerővel forog Mexikóban az El señor de los cielos kilencedik évada, melyhez, ahogy minden évadban, új karakterek is csatlakoznak. Egyikőjük Itatí Cantoral, aki keresztbe fog tenni a Rafael Amaya által életre keltett Aurelio Casillas-nak a szuperszéria legújabb évadában, mely 2024-ben kerül a Telemundo műsorára. A mexikói színésznő Belén Sanromán bőrébe bújik ezúttal, akit csak úgy emlegetnek, mint "A pokol asszonyát". A színésznő már hete óta forgat a stábbal, az alábbiakban pedig egy forgatási képen is láthatjuk, hogyan fog kinézni karaktere bőrében.




El maleficio: Spanyolországban forgatnak

Az El maleficio új verziója, mely Fernando Colunga és Marlene Favela főszereplésével készül, múlt héten áthelyezte forgatásait Spanyolországba, ahol szintén rögzítenek jeleneteket a telenovellához, mely az 1983-as klasszikus adaptációjaként készül a TelevisaUnivision-nál. Julián Gil, aki szintén részese a telenovella szereposztásának, megosztott egy képet közösségi oldalán, melyen az Enrique de Martino-t megformáló Fernando Colunga és a sorozat producere, José Alberto Castro társaságában látható Toledo spanyol városban, ahol szintén rögzítenek jeleneteket. "A nevetés a legrövidebb távolság egy nagy munkacsapat között." - ezzel a szöveggel kísérte a képet a színész.



Megjegyzések

  1. Nagyon jó fotó Fernando Colungáról ,Julián Gilről és a producerről, látszik rajtuk a jó munkakapcsolat.

    VálaszTörlés
  2. Ez a Vivir de Amor nekem egyre jobban tetszik, persze Mejiánál hagyomány hogy pazar szereposztást hoz össze, de a történetet meg sokszor elbarmolja. Remélem ezúttal nem így lesz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek! Lenyűgöző a gárda, de félek, hogy a történet során meg csak fogni fogom a fejem a logikátlan húzások miatt. Remélem, nem így lesz, és egy nagyszerű projekt fog érkezni januárban! <3

      Törlés

Megjegyzés küldése