El señor de los cielos 9: ők csatlakoznak a telenovella szereposztásához

Új ellenségek és szövetségesek érkeznek Aurelio Casillas életébe az El señor de los cielos kilencedik évadában, melyet már szeptember óta forgatnak Mexikóban Rafael Amaya főszereplésével.


Már hivatalos. Hivatalosan is forog Mexikóban a Telemundo sikeres szuperszériája, az El señor de los cielos kilencedik évada. Főszerepben a mexikói színész, Rafael Amaya, a sorozat új részeit 2024-ben élvezheti a közönség, amikor megérkezik majd a Telemundo főműsoridejébe. A floridai székhelyű tévétársaság pedig hivatalosan is bejelentette a forgatások megkezdését, melyek már szeptember óta zajlanak Mexikóban, ezzel pedig azt is felfedték, kik lesznek részesei az új évadnak.

"Nagy büszkeséggel és lelkesedéssel tölt el minket, hogy megkezdhetjük a kilencedik évadot, mely csak egy elkötelezett csapatnak köszönhető, akik a szórakoztatást a legmagasabb szinten biztosítják." - nyilatkozta Karen Barroeta, a Telemundo Global Studios gyártásért és fejlesztésért felelős alelnöke.


Az El señor de los cielos szereposztásában a kilencedik évadban is feltűnnek olyan emblematikus karakterei a sorozatnak, mint Carmen Aub (Rutila Casillas), Iván Arana (Ismael Casillas), Isabella Castillo (Diana Ahumada), Robison Díaz (El Cabo) és Maricela González (La Felina).

Mellettük pedig folytatják karaktereiket az előző évad szereplői is, köztük África Zavala (Mecha), Denia Agalianu (Dalila), Leonardo Álvarez (Leo Venegas), Carlos Balderrama (Manny), Fernando Banda (El Vitaminas), Gabriel Bonilla (Isidrito Casillas), Emilio Chabre (Chemita), Carlos Corona (Alfaro), Wendy de los Cobos (La Tata), Alejandro Félix (El Chatarrero), Fede Gallardo (Esteban), Thalí García (Bere Ahumada), Martijn Kuiper (Lucas Manzano), Daniel Martínez (Guillermo Colón), Daniel Martínez Campos (Arístides), Mimi Morales (Said), Ale Navarrete (Zopilote), David Ponce (Skinny), Carlo Puente (Pompeyo), Elsy Reyes (Carla Uzcátegui), Karen Sandoval (Laura), José Sedek (Bernardo Castillo), Alan Slim (Jaime), Roberto Valdez (J. P.) és Alex Walerstein (El Greñas) is.


Az új arcok

Ahogy minden évadban, most is új arcok frissítik fel a sorozat szereposztását. Korábban már írtunk egy posztot a felmerülő nevekkel kapcsolatban, most pedig már hivatalosan is kiderült a szereposztás. A szuperszériához csatlakozik a mexikói színésznő, Itatí Cantoral, aki főgonoszi karizmájával egy adag összetettséget és intrikát visz a cselekménybe. Azonban nem ő lesz az egyetlen új szereplő.


A mexikói színész, Arturo Peniche szintén feltűnik majd az új évadban egy epizódszerep erejéig, mely egy robbanásszerű utazásnak ígérkezik a Casillas-ok veszélyes világában.


Újabb mexikói színésznő csatlakozik a sorozat szereposztásához, mégpedig Aleida Núñez, akit nemrég a Corazón guerrero (Háborgó szívek) szereplői között láthattunk.


Julio Bracho, Diego Amozurrutia, Francisco Angelini, Jason Romo, Michel Chauvet és Cristian Gamero szintén csatlakoznak a szereposztáshoz.

"A Rafael Amaya által vezetett kiváló szereplőgárda továbbra is rabul ejti a rajongókat és az új nézőket minden új évaddal, hiszen új karaktereket adunk hozzá a történethez, akiket neves színészek alakítanak, és akik stílusukat és energiájukat viszik ebbe az ikonikus sorozatba." - tette hozzá Karen Barroeta.

Mit gondoltok az új szereplőkről? Ki követi nyomon a szuperszériát?


Megjegyzések